NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Nalepke

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Nalepke

S priročnimi nalepkami lahko vsakdanje življenje ohranite bolj organizirano, saj so kot nalašč za osebna označevanja v gospodinjstvu, tudi za oglaševanje in so idealne kot nalepke na izdelkih.

Papirnate nalepke 80 gsm
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Nalepke-Predloge za priložnosti
Nalepke-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje nalepk na spletu

Posamezno natisnjene nalepke so vsestranski produkt za oglaševanje vašega podjetja. Tukaj vam omogočamo oblikovanje zunanjih ali notranjih nalepk in tako le z nekaj kliki izkoristite vse prednosti teh izdelkov.


Vaše nalepke tiskamo od 1 kosa naprej. Nalepke so zelo priljubljene in ponavadi jih zmanjka prej, kot pričakujemo. Za našo tiskarno to ni problem, saj lahko naenkrat izdelamo do 10.000 kosov.

Različni formati za nalepke

Za vas tiskamo nalepke v štirih različnih velikostih. Z okroglimi nalepkami lahko izbirate med premerom 40 milimetrov ali 80 milimetrov. Za tiskanje na pravokotne nalepke lahko izbirate med široko paleto formatov. Zelo priljubljena je tudi ovalna nalepka v formatu 145 x 95 mm. Ne glede na motive, ki jih želite natisniti, lahko pri nas enostavno izberete želeno velikost in oblikujete svoj design.

Oblikovanje nalepk z brezplačnimi predlogami

Za ta namen vam ponujamo brezplačno orodje FreeDesign. Za vas smo že naložili veliko odličnih postavitev in idejnih zasnov, ter jih razvrstili glede na priložnosti. Potrebujete zabavno nalepko za svojo poroko? Brez problema, orodje za oblikovanje vam z enim klikom pokaže nekaj idej. Želite resno oglaševalsko nalepko za svoje podjetje? Super! Primerne motive prejmete v trenutku. Dobra stvar: lahko poskusite in oblikujete, kolikor želite. Naše spletno oblikovanje za nalepke je popolnoma brezplačno. O plačilu boste razmišljali šele, ko naročite tisk.

Nalepke za notranjo in zunanjo rabo

Kam želite nalepiti vaše nalepke? Pri nas lahko izbirate med belim lepilnim filmom za zunanjo rabo ali belim lepilnim papirjem za notranjo rabo. Lepilni film za zunanjo rabo je odporen na vremenske vplive in je odličen za označevanje podjetja ter podobne napise. Vse nalepke za vaše promocije enostavno oblikujete tukaj na natisni.si tiskarna aprinti. Nalepke z lepilno folijo so primerne tudi za lepljenje na škatle, za pošiljanje vaših izdelkov po pošti in s tem krepitev blagovne znamke. 


Trden lepilni papir je standardni material za vse nalepke, ki se uporabljajo za notranjo rabo. Veliko ljudi se odloči za oblikovanje svojih nalepke na spletu, za lepljenje na različne izdelke domače obrti. Poljubno dodate svoj slogan in uporabite nalepke tudi kot reklamni material. Mimogrede, posamezno natisnjene nalepke so zelo priljubljene tudi pri podarjanju različnih daril ter ob posebnih priložnostih.

Hitra dostava nalepk

Tudi kadar je rok kratek, saj je dogodek pred vrati, imamo rešitev. Proti doplačilu izberite prednostno možnost in pohiteli bomo s tiskanjem in pošiljanjem.


Ne glede na to, za katero različico in količino se odločite, lahko z natisni.si tiskarna aprintiom vedno računate na nizke cene in odlično kakovost tiskanja. Ustvarite svoje nalepke in jih natisnite - ne bi moglo biti lažje in cenejše!