Diplomiranje

Diplomiranje

00
Prijava
Vse za nepozabno/en

Diplomiranje

Se bliža podelitev diplom? Lahko vam pomagamo, da ta poseben trenutek v vašem življenju postane nepozabna izkušnja. Uporabite enega od naših številnih brezplačnih dizajnov in ustvarite vabila, namizne kartice, nalepke za steklenice, jedilnike in še veliko več preprosto na spletu z natisni.si tiskarna aprintiom!

Edinstvene

Nalepke za steklenice

 
 
 

Naj bo to dragocen spominek ali dodatna podrobnost vašega praznovanja - s posebej oblikovanimi nalepkami na steklenicah boste navdušili svoje goste. Pri natisni.si tiskarna aprintiu lahko enostavno oblikujete nalepke za steklenice, na spletu!

Ekskluzivna

Vabila

 
 
 

Načrtujete posebno praznovanje? Z vabilom v edinstvenih oblikah, različnih formatih, z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi dodelavami se bodo vaši gostje navdušili, že ob vabilu na poseben dogodek.

Bistvene

Serviete

 
 
 

Serviete z delnim ali popolnim tiskom po meri bodo okrasile katero koli mizo. Serviete dodajo posebno podrobnost postavitvi, oblikujte individualne serviete, posebej za rojstnodnevno zabavo!

S výnimočným pocitom
Papirji in površinska obdelava

Visokokakovostni papirji in ekskluzivne obdelave naredijo vaše izdelke še lepše. Pri natisni.si tiskarna aprintiu vam ponujamo široko paleto različnih papirjev in zaključnih obdelav, da bodo vaši izdelki popolni.

Ravno pravi čas za zabavo
Tiskanje in dostava

Vse svoje izdelke tiskamo profesionalno, na najsodobnejših tiskarskih strojih, naš prevozni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bo vaše naročilo prispelo pravočasno in v vrhunski kakovosti. To je obljuba!