Administracija

Administracija

00
Prijava
Vse na temo

Administracija

Z nami oblikujte popolno pisarniško opremo za vašo administracijo. Ne glede na to, ali gre za vizitke, bloke, kuverte, kemične svinčnike ali mape za revije – pri nas boste našli široko paleto brezplačnih predlog za individualno oblikovane izdelke, ki vam bodo olajšale vsakdanje pisarniško življenje.

Edinstvene

Pisalni bloki

 
 
 

Pisalni bloki so sestavni del poslovnih potrebščin. Izberite med našimi brezplačnimi predlogami in dodajte svoj logotip ter tako krepite prepoznavnost pri zaposlenih in kupcih.

Ekskluzivne

Žigi

 
 
 

Žigi so uporabna orodja, ki olajšajo vsakdanje pisarniško delo. Enostavno oblikujte posamezen žig na spletu v različnih modelih za najrazličnejše namene!

Bistvene

Pisemski papir

 
 
 

Tako kot z vizitkami, lahko tudi s posameznim pisemskim papirjem navdušite svoje stranke in partnerje. Uporabite eno od številnih brezplačnih predlog za oblikovanje vaših dopisnih listov na spletu!

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!