NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Skodelice iz emajla

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Skodelice iz emajla

Kot darilo ali kot oprema za naslednjo pustolovščino na prostem. Z našimi lahkimi, a trpežnimi emajliranimi vrči boste naredili pravo izbiro. Svojo skodelico lahko prilagodite v našem orodju za oblikovanje. Naši emajlirani vrči so z motivacijskim sloganom ali vašo najljubšo sliko idealen spremljevalec skozi dan.

Bela emajlirana skodelica s črnim robom
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše predloge oblikovanja. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite končni dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Skodelice iz emajla-Predloge za priložnosti
Skodelice iz emajla-Predloge po dejavnostih

Oblikujte in natisnite lastne emajlirane skodelice

Ne glede na to, ali ste na pohodu, na univerzi ali v službi, so skodelice iz emajla praktične na številnih področjih. Hkrati material zagotavlja trendovski vintage videz. Tukaj lahko z le nekaj kliki oblikujete svoje emajlirane skodelice in jih natisnete z vašimi motivi. Izbirajte med številnimi brezplačnimi predlogami ali naložite svoje motive in personalizirane individualne emajlirane skodelice bodo ustvarjene v trenutku. Popolne so kot ideja za osebno darilo, kot izdelek, ki ste ga sami oblikovali za prodajalce ali kot "korporativna skodelica za kavo" za vaše podjetje. Po brezplačni registraciji lahko takoj začnete z oblikovanjem.

Veliko prostora za vaše motive na emajlirani skodelici

Emajlirana površina skodelice vam ponuja tiskovno površino 50 x 190 milimetrov za vaše ustvarjalne ideje. Skodelica je nato natisnjena s postopkom CMYK. To vam daje veliko možnosti, da resnično personalizirate skodelice s svojimi fotografijami, sloganom ali logotipom podjetja. Ne glede na to, ali ustvarjate ekskluzivni unikat za rojstni dan ali potrebujete veliko skodelic, lahko za vas natisnemo emajlirane skodelice posamično ali v serijah do 100 kosov na naročilo.

Robustna klasika za vsakodnevno uporabo in prosti čas

Vaše emajlirane skodelice so izdelane iz emajliranega jekla. So bele barve in imajo značilen črn rob skodelice. Priročni skodelici z višino 80 milimetrov in premerom 81 milimetrov sprejmeta do 300 mililitrov tekočine. To je dovolj za osvežilno kavo ali kuhan čaj na naslednjem pohodu. Majhna teža slabih 135 gramov je velika prednost pri transportu. Vaše robustne emajlirane skodelice je zelo enostavno očistiti. Priporočamo, da jih očistite ročno z običajnim pomivalnim sredstvom. Tako bodo površina emajla in vaši motivi dolgo ostali nedotaknjeni.

Oblikujte posamezne emajlirane skodelice na spletu z le nekaj kliki

Pri nas vam ni treba biti profesionalec v oblikovanju ali kupiti drage programske opreme za oblikovanje emajliranih skodelic. Preprosto se brezplačno registrirajte in začnite neposredno na spletu z orodjem FreeDesign. Orodje je samoumevno in z le nekaj kliki boste oblikovali svojo prilagojeno skodelico. Na voljo je veliko brezplačnih predlog, lahko pa v orodje v hipu naložite svoje fotografije ali motive iz datotek. Samo preizkusite različne dizajne. Poskusov imate, kolikor želite. Ne bomo vam zaračunali, dokler ne naročite lastno oblikovanih emajliranih skodelic. Oblikujte in natisnite svoje emajlirane skodelice na spletu – z natisni.si tiskarna aprintiom je enostavno!