Gastronomija

Gastronomija

00
Prijava
Vse na temo

Gastronomija

Z nami oblikujte popolne poslovne potrebščine za vaš bar, restavracijo ali catering. Naj gre za jedilnike, letake, predpasnike, bone ali prtičke – pri nas boste našli različne brezplačne predloge za individualno oblikovane izdelke, ki vam bodo olajšali vsakdanje poslovanje.

Edinstvene

Gostinski bloki

 
 
 

Gostinski bloki so že več desetletij standarden pripomoček skoraj vsakega gostinskega lokala. Z enim od naših brezplačnih dizajnov in vašim logotipom krepijo identifikacijo zaposlenih in strank.

Ekskluzivne

Vizitke

 
 
 

Oblikujte lastne vizitke na spletu pri nas! Z našimi številnimi brezplačnimi predlogami boste izstopali iz množice in navdušili svoje stranke in partnerje.

Bistvene

Meniji

 
 
 

Meniji so standardni izdelki v industriji hrane in pijače. Oblikujte menije z vašim logotipom in našimi brezplačnimi predlogami posebej za vaše gostinsko podjetje!

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!