NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Pogrebne kartice

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Pogrebne kartice

S pogrebnimi karticami lahko naredite trajen spomin za žalujoče. Pogosto se uporabi rek, morda citat in lepa slika pokojnika. Omogočamo vam, da oblikujete ta čudovit spomin.

Žalne kartice A6 4 strani
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Pogrebne kartice - Predloge za priložnosti

Oblikujte in natisnite lastne žalne kartice

Izguba ljubljene osebe je zelo boleča, zato je pomembno, da delite svojo žalost. Tukaj lahko oblikujete svoje osebne in spoštljive žalne karice s svojimi slikami, posameznimi motivi in besedili. Zagotavljamo kakovostno tiskanje.


Če želite ustvariti žalne kartice, boste tukaj našli vse, kar potrebujete. Uporabite lahko tako aforizme kot biblijske citate. Morda veste, kateri rek ali pesem je bila pokojni osebi še posebej všeč? Potem bi bila lepa gesta, če bi to besedilo našli na žalni kartici. Na kartici je pogosto natisnjena slika pokojnika. V barvni shemi običajno prevladujejo sivi ali črni odtenki. Lahko pa tudi na kartico dodate barve. V ta namen so idealni globoki modri toni ali zemeljske barve.

Široka paleta možnosti oblikovanja z besedilom in slikami

Vaše žalne kartice tiskamo v treh različnih oblikah: DIN A6, DIN dolge in DIN A5. To pomeni, da lahko kartice po običajnih cenah pošljete tudi po pošti z običajnimi kuvertami. Za oblikovanje lahko izberete pokončni ali ležeči format. Če želite na kartico vključiti več motivov ali slik, jih lahko natisnemo na dve ali štiri strani. Izbirate lahko med 17 različnimi vrstami papirja. Vaše kartice lahko na primer natisnemo na vrhunski prevlečen papir v gramaži papirja od 135 do 350 g / m² v mat ali sijaju. Če želite, da je papir nekoliko močnejši, vam lahko ponudimo 400 gsm prevlečen umetniški papir v mat barvi. Če želite dati svojim žalnim kartam naravni učinek, izberite nepremazan papir. Na voljo je v treh debelinah papirja. Če iščete trajnost, priporočamo naš ekološki papir. Potrjen je z modrim angelom. Možne so tudi različne dodelave oz. zaključki, ka dajo karticam poseben pečat.

Žalne kartice tiskamo z vašim dizajnom, od samo 25 kosov naprej

Za oblikovanje svojih kartic sožalja lahko uporabite orodje FreeDesign na naši spletni strani. Uporablja se lahko intuitivno in zato zelo enostavno, tudi brez predhodnega znanja. Našli boste veliko privlačnih in spoštljivih predlog za žalne kartice, ki jih lahko dopolnite z lastnim besedilom ali okraski. Seveda vam orodje ponuja tudi možnost nalaganja lastnih slik ali predlog, z le nekaj kliki lahko ustvarite kakovostne kartice sožalje, ki jih lahko s svojimi idejami in kreativnostjo dopolnite zelo osebno.


Če ste svoje žalne kartice oblikovali sami na spletu, bomo z veseljem poskrbeli za tisk. V konfiguratorju preprosto izberite želeno količino. Vaše kartice lahko natisnemo v količinah 25 ali več. Če bi radi dosegli več ljudi, je naša tiskarna seveda pripravljena tudi na večje količine. Če ste na primer preprodajalec lastnoročno oblikovanih žalnih kart, lahko izdelamo do 10.000 kartic na naročilo.


Ne glede na to, koliko kart pri nas naročite, se vedno lahko zanesete na odlično kakovost tiska in papirja.