Žalovanje

00
Prijava
Vse za

Žalovanje

Če ste nedavno doživeli izgubo drage osebe, vam lahko pomagamo pri načrtovanju slovesnosti. Oblikujte pogrebne kartice, žalne knjige in vse drugo, kar potrebujete za pogreb svoje ljubljene osebe.

Edinstvene

Spominska fotografija

Naše spominske fotografije lahko delite gostom na pogrebu in se tako še posebej ljubeče spomnite pokojnika/ce. Izberite med našimi številnimi predlogami in ustvarite svoje osebne spominske fotografije.

Ekskluzivne

Žalna knjiga

V žalni knjigi lahko gostje pustijo še zadnji osebni pozdrav pokojni osebi in ljubeče besede svojcem. Uporabite eno od naših brezplačnih predlog in oblikujte svojo osebno žalno knjigo.

Bistvene

Zahvalne kartice

Z našimi zahvalnimi karticami se lahko zahvalite tistim, ki so vas spremljali v težkem času ob žalovanju. Izberite eno izmed številnih brezplačnih predlog in ustvarite svojo osebno kartico.

Za izjemen občutek ob dotiku
Papirji & Dodelave

Kakovostni papir in ekskluzivni zaključki poskrbijo, da so vaše pogrebne kartice še bolj dovršene. Ponujamo vam široko paleto različnih papirjev in zaključkov za ustvarjanje posebej kakovostnih pogrebnih kart.

Pravočasno in kakovostno
Tisk & dostava

Vaše pogrebne kartice profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da vas bodo pogrebne kartice pravočasno dosegle.

Žalovanje