NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Brisače

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Brisače

Personalizirane brisače z vašim logotipom, fotografijo ali najljubšim motivom. Popoln spremljevalec za na plažo, v savno ali preprosto za doma - vaša personalizirana brisača bo zagotovo paša za oči.

Brisače 500 x 1.000
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Brisače - Predloge za priložnosti

Oblikujte in natisnite lastne brisače na spletu

Brisače so standardna oprema v restavracijah, hotelih in doma. Kaj je torej lahko bolj naravnega kot oblikovanje brisač z lastnimi motivi? V poklicnem sektorju vam to daje priložnost, da na brisače natisnete svoj celostni dizajn. Kot zasebni kupec lahko ob posebnih priložnostih, kot so rojstva, poroke ali rojstni dnevi, podarite lastno oblikovane brisače. Brisača z vašim osebnim motivom je tudi čudovita ideja za božično darilo. Pri nas lahko z le nekaj kliki oblikujete svoje brisače in naročite do 100 brisač naenkrat.

Tisk brisač v treh različnih velikostih

Vaše slike ali besedilo natisnemo na brisače v treh velikostih. Nobena kopalnica ne sme biti brez brisače velikosti 500 x 1000 milimetrov. Za udobno sušenje po tuširanju priporočamo še večjo brisačo za prhanje dimenzij 700 x 1.500 milimetrov. Ogromna brisača za savno 1.500 x 2.000 milimetrov je idealna za vaš naslednji obisk wellnessa. Tukaj imate priložnost uresničiti svoje kreativne ideje na neverjetnih treh kvadratnih metrih. Sprednja stran vseh brisač je potiskana. Tja lahko poljubno postavite svoje motive.

Visokokakovosten material in veliko prostora za vaš dizajn

Naše brisače so izdelane iz 50 odstotkov bombaža in 50 odstotkov poliestra. Robustna 280g/m² bela velur tkanina je še posebej vpojna. Celotna sprednja stran je na voljo za tisk. Uporabljamo sublimacijski tisk v procesu CMYK. To nam omogoča, da dosežemo sijajen rezultat tiska z visoko barvno globino po celotni površini. Idealen za tiskanje fotografij, grafik ali večjih barvnih površin v barvah podjetja. Kombinacija sodobnega tiska in visokokakovostnih materialov zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaših potiskanih brisač.

Oblikujte svoje lastne brisače na spletu z le nekaj kliki

Z nami ne potrebujete drage programske opreme ali obsežnega oblikovalskega znanja, da bi postali ustvarjalni. Preprosto se brezplačno registrirajte pri nas in orodje FreeDesign vam bo na voljo. Tam lahko med številnimi brezplačnimi predlogami za oblikovanje izberete pravi dizajn za svojo brisačo. Prav tako enostavno je naložiti svoje fotografije ali grafike v postavitev. Dodajte črke z nekaj kliki in preprosto spremenite velikost ali vrsto pisave. Preprosto delajte na popolni zasnovi tako dolgo, kot želite. Le ko pri nas naročite brisače, imate stroške, poskrbeli bomo za popoln tisk. Zdaj oblikujte in natisnite svoje brisače na spletu – z natisni.si tiskarna aprintiom je preprosto!