NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Ležalniki

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Ležalniki

Z individualno potiskanimi ležalniki lahko zunanje površine hotela, bara na plaži ali vrta naredite še bolj privlačne. Oblikujte svoj poletni motiv na spletu!

Leseni ležalniki, brez naslonov za roke
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Ležaljke - Predloge za priložnosti
Ležalniki-Predloge po dejavnostih

Sami oblikujte ležalnike in naročite njihov potisk

Ali želite kupiti ležalnike za zunanji prostor svojega bara? Ali pa iščete drugačno zamisel za darilo? Ležalnike z motivi, fotografijami ali nagajivimi reki preprosto oblikujte na spletu in naročite njihov potisk po ugodni ceni. Z ležalnikom lahko povsem preprosto ustvarite popoln občutek plaže ali počitniškega oddiha. Vaši gostje se bodo dobro počutili. In seveda tudi vi.

Visokokakovostna izvedba z naslonjalom za roke za pravi počitniški občutek

Tukaj lahko ustvarite pravo klasiko med ležalniki. Če bi različne ljudi vprašali, kako si predstavljajo ležalnik, bi si verjetno zamišljali prav tega. Ima trpežen lesen okvir, ki ga je mogoče povsem enostavno zložiti. Tako ležalnik med shranjevanjem čez zimo ne zavzema veliko prostora. Ko ležalnik razklopite, se napne robustno platno iz poliestra, ki kar vabi k udobnemu poležavanju.


Za svoje ustvarjalne zamisli imate na voljo 470 × 1350 milimetrov prostora. Tako veliko je območje na ležalniku, ki omogoča potisk.


Les je naravno lakiran in je odporen proti vetru in vremenskim razmeram. Material iz poliestra se hitro suši. To pomeni, da lahko ležalnik včasih tudi pustite zunaj, ne da bi se pri tem poškodovali les ali vaši natisnjeni motiv.

V trenutku do individualno oblikovanega zložljivega ležalnika

Ali ste vedeli, da je povsem enostavno postati oblikovalec pohištva? To vam omogoča orodje FreeDesign. Po brezplačni registraciji boste imeli takoj na voljo intuitivno spletno orodje. Zato za oblikovanje ležalnikov ne potrebujete niti drage programske opreme niti predhodnega znanja. Kot bi mignil, lahko naložite fotografije ali grafike in na postavitev dodate slogan ali rek. Uporabite brezplačne predloge za oblikovanje ali med njimi poiščite navdih. Videli boste, da je oblikovanje z orodjem FreeDesign zelo zabavno. Svoj projekt lahko urejate toliko časa, kolikor želite. Stroške boste imeli šele ob naročilu svojega zložljivega ležalnika, ki ste ga oblikovali sami. Ali želite orodje preizkusiti kar takoj? Potem se kar lotite dela!