NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Beležnice/Zvezki

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Beležnice/Zvezki

Individualno oblikovane beležnice so odlični ambasadorji blagovnih znamk za vaše podjetje in odlično osebno darilo za prijatelje. Uresničite svojo vizijo zdaj.

Beležnica Basic
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Beležnice/Zvezki-Predloge za priložnosti
Beležnice/Zvezki-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje beležnic na spletu

Potrebujete ustrezno beležko za sestanek, pisanje dnevnika ali vodenje gospodinjstva- mobilni telefon je za to precej nepraktičen. Potrebovali boste nekaj boljšega, z Easyprintom lahko svoje beležke na spletu oblikujete z le nekaj kliki.


Če imate svoje podjetje ali vodite trgovino, lahko izdelate beležke, ki so odlično promocijsko darilo. Na primer, dodajte svoj logotip ali naslov na ovitek za blagovno znamko in dokončajte postavitev z eno od privlačnih grafik iz orodja FreeDesign! Prav tako pa lahko tudi zaposlene opremite z beležnicami v vašem korporativnem dizajnu.

Praktični formati za vaše beležnice in zvezke

Ni vam treba biti pisatelj, kot so Hemingway, Balzac ali Grass, da bi svoje ideje zapisali v beležnico. Za oblikovanje lastnih beležk, vam ni treba biti profesionalni oblikovalec ali umetnik postavitve. Z Easyprintom lahko beležice enostavno postavite po svojih zamislih in v velikostih DIN A4 (201 x 297 milimetrov) ali DIN A5 (148 x 110 milimetrov) s kakovostnim papirjem, s 128 ali 192 stranmi.


V beležico vstavimo tudi praktičen bel trak. Na ta način hitro pridobite pomembne opombe, pripombe ali informacije. Zahvaljujoč stranem, natisnjenim z Winkelcaro, je priročne beležke mogoče uporabiti za različne namene. Celofansko ovijanje zunanjih strani pa zagotavlja dodatno zaščito.

Ustvarite svojo beležnico korak za korakom

Z orodjem FreeDesign enostavno oblikujete svoje beležnice. Ne potrebujete nobene posebne programske opreme ali predhodnega znanja. Najprej začnete oblikovati ovitek, na sprednji in zadnji del beležke lahko na primer dodate poljubno število besedil. Tudi barvo ozadja sprednje in zadnje površine v trenutku nastavite na barvo po vaši izbiri. Barve lahko kombinirate sami ali jih natančno določite z ujemajočo se barvno kodo. In z orodjem FreeDesign vam ni treba iskati vznemirljivih, raznolikih, zabavnih ali resnih slik - na izbiro je ogromno fotografij. Praktično so razvrščene glede na priložnost ali temo, tako, da hitro poiščete ustrezno. Orodje FreeDesign vam nudi grafične elemente s samo enim klikom, lahko pa vključite tudi svoje fotografije, ozadja, logotipe ali ilustracije. Datoteke preprosto naložite v orodje in nato popolno postavitev beležnic pilite tako dolgo, kot želite. Orodje je brezplačno, stroški nastanejo le, ko nam pošljete naročilo na tisk.