00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Vabila

Povabite goste naslednje zabave ali poslovnega dogodka z dizajniranimi vabili. Z natisni.si tiskarna aprintiom jih ustvarite z nekaj kliki.

Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše predloge oblikovanja. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Vabila-Predloge za priložnosti
Vabila-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje vabil na spletu

Prihaja večja zabava ali dogodek in želite svoje goste povabiti v slogu? Z natisni.si tiskarna aprintiom lahko na spletu ustvarite lastna profesionalna in privlačna vabila ter izbirate med različnimi vrstami papirja in dodelavami. 


Vabilo lahko natisnete za več različnih priložnosti. Vabila lahko oblikujete tudi za naslednjo božično zabavo. Naše stranke so uspešno uporabile orodje FreeDesign za ustvarjanje popolnih vabil za obhajila, krst, poroke, okrogle rojstne dneve, vabila za rojstni dan ali družinska praznovanja. Zanesljivo skrbimo za visokokakovosten tisk po postopku CMYK. Uporabite naše prodnosti in kadar koli vstavite svoje fotografije, motive in besedila ter izkoristite visok barvni sijaj.

Različni formati in dodelave

Za vas tiskamo vabila v treh oblikah, pokončno ali ležeče, v DIN A6 (105 x 148 milimetrov), DL (105 x 210 milimetrov) in DIN A5 (148 x 210 milimetrov). Vabila v obliki DL so še posebej primerna, če jih želite poslati v standardni ovojnici.


Vsa naša vabila imajo več dodelav, najprej priporočamo celofairanje. Ta zaščita je lahko z mat, sijajno, platneno teksturirano ali strukturo mehko na dotik. Medtem ko sta sijaj in mat namenjena predvsem videzu, mehka na dotik (softtouch) in platnena struktura dajeta vabilom vabilo poseben občutek.

Visokokakovostni papirji za vaša vabila

Za oblikovanje vabil so na natisni.si tiskarna aprintiu na voljo štiri različne vrste papirja. Premazni papir z gramažo 350 gsm obljublja zelo privlačne rezultate in odlično barvno reprodukcijo. Če želite, da so vabila videti posebej plemenito, priporočamo 400 gsm obloženo ploščo premium. Če želite pozneje personalizirati vabilo na svojem tiskalniku (če je podprto), bi morali izdelke natisniti na ofset papirju v gramaži 350 gsm. Za okoljsko ozaveščene stranke ponujamo tudi beli recikliran papir v gramaži 300 gsm, certificiran. Vsi papirji so lahko natisnjeni v mat ali sijajniem zaključku. Če za vabilo ne izberete druge dodelave, lahko sijajni zaključek ustvari zelo eleganten vtis.

Ustvarite čudovita vabila enostavno na spletu

Ste vedno bili brez profesionalnih vabil, saj si jih niste upali oblikovati? Potem takoj preizkusite naše brezplačno orodje FreeDesign. Zaradi tega je oblikovanje vabil otroško lahko. Ne potrebujete drage grafične programske opreme, nobenega predhodnega znanja in osebnega računalnika z visoko grafično zmogljivostjo. Preprosto zaženite orodje FreeDesign, izberite želeno obliko za vabilo in takoj začnite oblikovati. Orodje vas samostojno vodi in omogoča dostop do tisoč brezplačnih predlog in grafike. Prav tako lahko ustvarite besedilna polja z veliko različnimi pisavami in barvami pisav. Popolno vabilo lahko sami ustvarite na nešteto načinov in hkrati lahko shranite ter primerjate več različic.