NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Plakati

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Plakati

Plakati so vidni že na daleč in so idealni za kratkotrajne oglaševalske akcije ter poskrbijo za potrebno pozornost za prikazane dogodke.

135gsm plakati
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Plakati-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje plakatov na spletu

Še danes se koncerti, sejmi, kinematografski filmi ali predavanja razglašajo na klasičen način s plakati. Če želite opozoriti na pomemben dogodek, lahko preprosto oblikujete plakate na spletu z natisni.si tiskarna aprintiom.


Tiskanje je možno od enega plakata naprej, pa vse do največ 500 kosov, za primer, ko gre za večje dogodke!

Plakati v različnih formatih

Vaše plakate tiskamo v štirih različnih formatih. Če želite napovedati dogodek na univerzi na oglasni deski ali na vratih nalepiti plakate, je oblika DIN A3 (297 x 420 milimetrov) idealna oblika. Če imate na voljo več prostora ali želite ustvariti lep poster za dekoracijo sten, raje izberite vsaj DIN A2 (420 x 594 milimetrov). Če želite, da je vaše oglaševanje videti popolno, je plakat DIN A1 (594 x 841 milimetrov) prava izbira. Vaše motive, informacije, objave ali sporočila lahko natisnemo v pokončnem ali ležečem formatu.

Preprosto oblikujte svoje plakate na spletu

Prihaja naslednji dogodek in želite tiskati plakate zanj, vendar še nimate oblikovanja? Potem vam ni treba skrbeti, samo zaženite orodje FreeDesign iz Easyprinta. Le-to vam omogoča, da svoje plakate na zaslonu oblikujte intuitivno in brez dragih programov za urejanje slik. Z le nekaj kliki lahko naložite svoje motive, grafike ali ilustracije in dodate besedilo. Prav tako lahko preprosto spremenite barvo ozadja svojih plakatov. Izbirate lahko med celotnim barvnim spektrom z vsemi vmesnimi toni!


Kot navdih za oblikovanje, vam je na voljo ogromen izbor foto predlog. Slike so razvrščene po temah in priložnostih in vi preprosto izberete slikovni material, ki ga potrebujete. Grafika se nato vstavi optimizirana za vaš plakat ter obliko plakata!

Le s klikom do pravega papirja, ki ustreza predvideni uporabi

Danes so plakati še vedno preprost in domiseln oglaševalski mediji za zunanje oglaševanje. Bi radi oglaševali dogodek na oglaševalskih stebrih ali na primernih površinah? Potem bi se morali odločiti za plakatni papir, saj lahko z njim vaše plakate nalepite z lepilom. Zahvaljujoč modrem hrbtnemu delu, ta papir ni prepusten, parv tako pa se lahko lepi na druge plakate.