NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Kartice Save-the-Date

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Kartice Save-the-Date

Svoje goste v slogu pripravite na prihajajočo poroko. Pošljite voščilnico z datumom, da si bodo vaši bližnji lahko ta dan označili v koledarju.

Kartice Save-the-date A6, 105 x 148 mm
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Kartice Save-the-Date - Predloge za priložnosti

Na spletu oblikujte in natisnite lastne kartice Save-the-date

Nočete, da kdo zamudi vaš naslednji dogodek. Poskrbite, da bo vaš dogodek takoj vpisan v koledar z lastnoročno oblikovanimi spominskimi karticami in kreativnimi motivi. Z voščilnico iz pravega papirja boste pritegnili dodatno pozornost, saj v dobi digitalnih sporočil stara dobra analogna voščilnica ostaja nekaj posebnega. Ne izgubljajte časa in v hipu oblikujte svoje spominske kartice na spletu s svojimi motivi. Za vas natisnemo do 10.000 kartic na naročilo. Naj se zabava torej prične!

Praktičen format DIN A6 v pokončnem ali ležečem formatu

Kartice Save-the-date so lahko oblikovane v velikosti 105 x 148 milimetrov. To ustreza formatu DIN A6. Kartice je mogoče natisniti tako pokončno kot ležeče. To ponuja dodatne možnosti oblikovanja. Po tiskanju se kartice razrežejo na želeno velikost. Po želji lahko zaokrožimo vogale. Če bi želeli poslati svoje kartice Save-the-date po pošti, vam bomo z veseljem priskrbeli ujemajočo se barvno ovojnico. Preprosto izberite želeno barvo v konfiguratorju.

Široka izbira papirja in možnosti končne obdelave vaših kartic Save-the-date

Kartice lahko oblikujete na eni ali obeh straneh. Za vas lahko opravimo obojestranski tisk. Imamo šest možnosti papirja, med katerimi lahko izbirate, ko dokončate svoje kartice. Klasika je 350 g/m2 močan premazni umetniški papir premium. Če želite svoje kartice kasneje obdelati v tiskarni, priporočamo ofsetni papir gramature 350 ali 400 gsm. Kromo plošča v 300 gsm ponuja zelo privlačen videz in občutek. Če vam je trajnost pomembna, izberite naš 300 g/m² recikliran papir za svoje kartice. Po želji in za poseben vtis na vaše obdarovance lahko površino vaših voščil dodelamo z disperzijskim lakom, celofanskim premazom ali UV površinskim lakom.

Na spletu je preprosto oblikovati papirnate kartice Save-the-date

Otročje lahko je, da sami oblikujete individualne in visokokakovostne kartice oziroma vabila. Pozabite na drage in zapletene programe. Preprosto se registrirajte na naši spletni strani in spletna programska oprema FreeDesign vam bo brezplačno ponudila močno orodje za oblikovanje. Naložite svoje fotografije, spremenite ozadja, barve, pisave ali velikosti s samo enim klikom. In uporabite eno od naših številnih brezplačnih predlog, da ustvarite popolno vabilo. Poenostavite si oblikovanje kartic za shranjevanje datumov: z natisni.si tiskarna aprintiom!