Imenske kartice

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Imenske kartice

Imenske kartice vam pomagajo, da svoje goste posedete na ustrezno mesto, na porokah ali družinskih praznovanjih in okrasite vsako mizo. Zdaj na spletu oblikujte svoje individualne imenske kartice.

Enostranske kartice za sedežni red
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite končni dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Imenske kartice-Predloge za priložnosti

Oblikovanje imenskih kartic na spletu

Kdo sedi poleg koga? To vprašanje igra pomembno vlogo ne le v vrtcu, ampak tudi v odraslem življenju. Na primer, ob velikih dogodkih, porokah ali družinskih praznovanjih in da bodo vaši gostje enostavno vedno vedeli, kje sedijo, lahko na spletnem mestu natisni.si tiskarna aprinti oblikujete in natisnete svoje privlačne imenske kartice!


Ne glede na to, ali gre za sejme, poroke ali večerje, tukaj na natisni.si tiskarna aprintiu lahko oblikujete svoje imenske kartice za vsako priložnost. Poskrbimo za profesionalno tiskanje od 25 do 250 kartic na odličen material, vse po ugodnih cenah. Nadaljujte postopek in oblikujte svoje imenske kartice zdaj!

Elegantni formati kartic

Če bi obstajala "uradna" oblika imenske kartice, bi bila gotovo 85 x 55 milimetrov. To je enak format, kot ga uporabljamo za tiskanje vizitk. Osnovna oblika je 170 x 110 milimetrov, ker so kartice po tiskanju v sredini pregibane, tako da jih pozneje lahko postavite v praktičen položaj. Na voljo imate eno sprednjo in zadnjo stran za oblikovanje. Izbirate lahko med formati od 74 x 105 mm do 105 x 210 mm DL.

Izbirajte med visokokakovostnimi papirji

Izbirate lahko med petimi različnimi vrstami papirja v skupno sedmih različnih izvedbah debeline od 250 do 400 gsm. Če je za vas še posebej pomembno, da so imenske kartice izdelane iz okolju prijaznih materialov, je najbolje izbrati bel recikliran papir, saj je certificiran in sestavljen iz 100-odstotnega recikliranega papirja.


Beli ofsetni papir je idealen za velike količine, saj ima zelo veliko gramature 350 gsm in je zato še posebej stabilen. Za bolj sijajno barvno reprodukcijo in večjo globino grafike pa so bolj primerni sijajni ali matirani papirji za tisk slik.

Imenske kartice z laminacijo

Bi radi imenske kartice z dodatnim zaključnim slojem? Ponujemo vam možnost izbire med platneno strukturo, softtouch folijo, sijajno ali mat folijo, s katero bomo laminirali zunanjo stran vaših kartic. Tako se imenuje postopek, ko na površino nanesemo folijo. Mat naredi, da so imenske kartice videti elegantno, medtem ko sijajna folija dobesedno doda glamur. Platnena in softtouch folija dajeta karticam poseben občutek ob dotiku.

S samo nekaj kliki oblikujte svoje imenske kartice

Orodje FreeDesign je preprosto, najprej se na zaslonu prikaže vaša razgrnjena imenska kartice. Vse je pripravljeno za vaše oblikovanje, enostavno vstavite besedilna polja, pobarvajte ozadje po želji ali naložite svoje grafike, fotografije, logotipe ali ilustracije, da jih postavite tam, kjer jih želite. Z orodjem FreeDesign vse to traja le nekaj klikov. Najboljše pa je, da vam natisni.si tiskarna aprinti ponuja ogromno izbiro odličnih predlog za fotografije in oblikovanje. Predloge so razvrščene po temah ali priložnostih, tako boste v nekaj trenutkih poiskali sliko za svojo poroko, slavnostno večerjo ali družinsko božično večerjo. Poskrbite, da se bosta sprednji ali zadnji del fotografij zrcalila med seboj vzdolž črte pregiba, tako da bodo grafike po zgibanju prikazane pravilno!