NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Balonske kartice

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Balonske kartice

Spuščanje balonov je priljubljena navada na porokah, poletnih zabavah in drugih prireditvah. Uporabite naše predloge in ustvarite svoj lasten dizajn kartice na spletu. Odkrijte tudi naše balone!

Enostranske kartice z baloni
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše predloge oblikovanja. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite končni dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Balonske kartice - Predloge za priložnosti

Balonske kartice, individualno oblikovane in natisnjene

Baloni, ki se dvigajo v nebo z željami za nevesto in ženina, so romantična ideja, ki preprosto spada k poroki. Pri nas oblikujte posamezne balonske kartice in jih natisnite v odlični kakovosti po nizkih cenah.

Za oblikovanje svojih balonskih kartic lahko uporabite naše brezplačno orodje FreeDesign. Našli boste zelo širok izbor predlog, predloge smo razvrstili po temah, tako da lahko z nekaj kliki najdete prave modele. Če ste že izbrali svoje motive in ste jih shranili v računalnik ali tablični računalnik, jih preprosto naložite v orodje za oblikovanje. Pustite kreativosti prosto pot, dodajte dodatne grafike ali pa svoje slike dopolnite z lastnim besedilom. Dobra stvar naše trgovine je, da lahko sami postanete oblikovalec brez drage programske opreme ali obsežnega predhodnega znanja in v kratkem času ustvarite čudovite balonske kartice za svojo poroko ali za poročno slavje prijateljev.

Trije različni formati vaših kartic z baloni

Vaše balonske kartice tiskamo na lahek, visokokakovosten umetniški papir z vrhunsko dodelavo. To zagotavlja, da se bodo baloni, napolnjeni s helijem, brez težav dvignili, ko jih boste pritrdili kartico. Na izbiro so trije formati. Klasična oblika razglednice 105 x 148 milimetrov (DIN A6) ponuja veliko prostora za vašo ustvarjalnost in nekaj prostih vrstic za naslov, na katerega naj bo kartica pozneje poslana. Če iščete bolj nenavadno velikost balonske kartice, priporočamo DIN long. Ti listi 105 x 210 milimetrov ponujajo dovolj prostora za vaše ustvarjalne ideje. Kartice DIN A5 so še posebej primerne za večje balone. Upoštevajte pa, da bodo poštnine nekoliko dražje kot pri velikosti razglednice ali dolžini DIN. Vse balonske kartice lahko natisnete v pokončnem ali ležečem formatu, pa tudi na sprednji in zadnji strani.

Voščilnice za balone na porokah in drugih priložnostih

Naše balonske kartice so še posebej priljubljene za poroke. Ženini ali družice pogosto s pomočjo našega orodja FreeDesign oblikujejo kartice sami. Za nevesto in ženina je vedno prav posebno presenečenje, ko vsi gostje na poroki skupaj pošljejo svoje želje za mladoporočenca v nebo. Tudi za poročne fotografe je to vedno odličen slikovni motiv.

Balonske kartice lahko uporabljate tudi za druge različne priložnosti. Na primer, z njimi lahko organizirate tekmovanja ali pošiljete želje za prihodnost ob obletnicah podjetij. Sami lahko izberete, za kaj želite uporabiti svoje balonske kartice. Uživajte v tej svobodi pri oblikovanju z našim brezplačnim orodjem FreeDesign. Poskusov imate kolikor želite. Stroške boste imeli šele, ko boste poslali naročilo za tiskanje.