NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Puloverji s kapuco

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Puloverji s kapuco

Puloverje s kapuco v različnih barvah lahko enostavno oblikujete na spletu z našim orodjem za oblikovanje. Naši puloverji so na voljo v različnih izvedbah za ženske in moške.

Pulover s kapuco srednje velikosti (M)
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Puloverji s kapuco-Predloge za priložnosti

Oblikovanje puloverjev s kapuco na spletu

Puloverji s kapuco so super praktični, popularni in nadvse udobni za delo in prosti čas. Tukaj lahko z Easyprintom oblikujete svoj pulover s kapuco. Preizkusite zdaj!


Hoodi, ki jih oblikujete sami, so primerni za številne različne priložnosti. Izredno priljubljen je kot darilo za rojstni dan ali kot pulover za posebno zabavo oz. srečanje.


Naša ponudba je idealna tudi za podjetja, ki želijo svoja oblačila natisniti v svojem korporativnem dizajnu. Predloge za oblikovanje najdete tudi v našem orodju FreeDesign.


Ko ste oblikovali svojo hoodie, lahko izdelamo unikatne kose od 1 kosa naprej ali do 250 kosov na naročilo.

Puloverji s kapuco v različnih barvah in velikostih

Puloverji s kapuco so na voljo v devetih različnih barvah, na katere lahko tiskamo, od klasike so puloverji v črni, beli ali rdeči barvi. Puloverji v turkizni ali vijolični barvi pa so bolj privlačni za oči. Če imate raje umirjene in elegantne barve, lahko izbirate med mornarsko, sivo pikčasto, temno sivo ali bež belo barvo.


Pred oblikovanjem izberite ali gre za moški ali ženski model, prav tako so na voljo običajne velikosti od XS do XXL. 


Za tiskanje lahko izbirate med sprednjim in zadnjim območjem tiskanja. Odločate se, ali želite pulover oblikovati samo na eni ali sprednji ali na zadnji strani.


Vsi puloverji s kapuco imajo kapuco z vrvico in elastičnimi manšetami ter pasom. Material je sestavljen iz 80 odstotkov bombaža in 20 odstotkov poliestra. Ta sestava ohranja pulover prijetno mehak.

Z le nekaj kliki do vašega individualnega puloverja s kapuco

Če želite ustvariti svoj hoodie na spletu, pri Easyprintu ne potrebujete dodatne programske opreme, temveč samo računalnik, dostop do interneta in slike ter grafiko. Enostavno zaženite orodje FreeDesign in začnite oblikovati, najprej izberite ali želite tiskati na sprednji, zadnji ali na obe strani. Orodje vam pokaže možno območje tiskanja, kjer prosto oblikujete svoj dizajn. Z orodjem FreeDesign dodajte besede ali slogane, lahko tudi besedila ali pa kar svoj logotip. Če iščete več navdiha za tisk, uporabite našo bazo slik, kjer je na voljo več tisoč predlog in grafik brezplačno. Te so razporejene glede na teme in priložnosti, tako da boste hitro našli pravo sliko za svoj hoodie.