NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Vstopnice

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Vstopnice

Se bliža naslednji dogodek? Potem ne izgubljajte časa in oblikujte posamezne vstopnice s perforacijo. Naše visokokakovostne predloge lahko prilagodite z nekaj kliki.

Enostranske vstopnice
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Vstopnice-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje vstopnic na spletu

Tudi v digitalni dobi so papirne vstopnice še vedno nepogrešljive. Ne glede na to, ali gre za muzeje, prireditve ali sejme, za kinodvorane na prostem ali šolske prireditve - z Easyprintom lahko preprosto ustvarite lastne vstopnice na spletu.


Naj dodamo še, da je naročanje možno od 25 vstopnic naprej, na primer za ekskluzivne VIP prireditve ali kot ideja za posebna vabila za rojstni dan. Za profesionalne dogodke in dobavitelje pa pokrivamo naročila do 5000.

Še več možnosti oblikovanja, izbira papirja in dodelav

Vaše samostojno oblikovane vstopnice lahko natisnemo na klasičnem premaznem papirju gramature 350 gsm, z zaključkom v mat ali sijajni različici. Lahko pa izberete visokokakovosten ofsetni papir z gramaturo 350 gsm.


Vstopnice za vas tiskamo na Easyprintu v različici 100 x 210 milimetrov. Vstopnice imajo popoln format, tako da jih lahko pošljete po pošti v standardni ovojnici.


Če želite, lahko vstopnim lističem dodamo tudi linijo za perforiranje. Majhen del kartice se lahko ob sprejemu odtrga.

En, dva, tri - tako preprosto je oblikovanje posameznih vstopnic na spletu

Z orodjem FreeDesign iz Easyprinta je zelo enostavno oblikovati lastne vstopnice. Orodje lahko uporabljamo intuitivno. Tu pa je še več prednosti, spletnega oblikovalca lahko uporabljate popolnoma brezplačno in ne potrebujete drage programske opreme. natisni.si tiskarna aprinti vam omogoča tudi veliko odličnih slik v ozadju, predloge fotografij in izrezkov, s katerimi lahko odlično prilagodite svoje vstopnice dogodku. Samo poiščite priložnosti ali teme in hitro boste našli primerno grafiko za svoje vstopnice.


Barvo ozadja lahko spremenite le z nekaj kliki. Na primer, lahko ustvarite pisane vstopnice in jih natisnete s preprostim črnim besedilom. Besedilna polja lahko postavite tudi v postavitev, kakor jih potrebujete. Vse spremembe v dizajnu se prikažejo takoj.