NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Ulične table

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Ulične table

Nagovorite potencialne stranke že, ko se sprehajajo mimo. Z našimi uličnimi stojali boste svojo ciljno skupino nagovorili kar na cesti. Oblikujte zdaj z našim oblikovalskim orodjem svoje oglasno sporočilo čisto preprosto.

Tiskanje znakov na pločnikih vklj. sistem
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Ulične table-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje uličnih stojal na spletu

Ulična stojala so preprost oglaševalski sistem za zunanje in notranje oglaševanje. Nameščeni so takoj in so kot nalašč za cone za pešce ali za prodajo na razstavnih prostorih. Z Easyprintom lahko posamezna ulična stojala samostojno oblikujete na spletu!


Potrebujete ulično stojalo za pločnik, za posebno priložnosti ali želite oglaševati svojo trgovino v nakupovalnem centru? Iz naše baze brezplačnih predlog in slik izberite ustrezno za vašo priložnost in jih dodajte v svojo postavitev! Razvrščene so glede na priložnosti in teme, da hitro in enostavno najdete fotografijo, ki jo iščete.

Ulične table v različnih formatih

Obe različici sta na voljo v štirih različnih formatih: DIN A1 (594 x 841 milimetrov), DIN A0 (841 x 1,189 milimetrov), DIN B1 in DIN B2, širine 700 milimetrov. Preprosto se odločite, kateri format najbolj ustreza vašim oglaševalskim namenom!


Če že imate lastno ulično stojalo, potem preprosto izberite tisk v orodju FreeDesign. Za oblikovanje sta na voljo obe površini stojala. Izberete lahko, ali želite isti motiv natisniti dvakrat ali se odločite za drug motiv.

Robustna stojala za v zaprtih prostorih in na prostem

Za prikaz na stojalo lahko naročite samo poster ali pa neposreden tisk na samo stojalo. V ponudbi sta dva različna stojala za stranke: prva različica je primerna za notranjost, druga za zunanjo uporabo. Notranja stojala so sestavljena iz robustnega stojala z aluminijastim zložljivim okvirjem, v katerega se vstavi vaš tisk. Proti odsevna folija zagotavlja zaščito, hkrati pa folija zmanjša svetlobne odboje na površini, tako da vaša vsebina ostane vedno berljiva.


Če želite ulično stojalo za zunanjo uporabo, na primer v coni za pešce ali pred vašo trgovino, so primerna stojala, ki vsebujejo tudi praktičen aluminijast zložljiv okvir z aluminijasto refleksno folijo. Za zunanje stojalo je na voljo polnilo za vodo z vzmetmi, da bo vaše stojalo trdno tudi ob vetru in drugem slabem vremenu.

Preprosto oblikujte ulična stojala na spletu

Z Easyprintom in orodjem FreeDesign lahko preprosto oblikujete svoj oglaševalski prostor za ulična stojala. Orodje je intuitivno in brezplačno za uporabo.


V postavitev lahko naložite svoje grafike, slike in ilustracije ter jih postavite tam, kjer jih želite. S klikom miške določite besedilna polja, v katera lahko vnesete svoja sporočila ali podatke. Enostaven urejevalnik besedila vam pomaga oblikovati velikost pisave, vrsto pisave ali barvo pisave. Lahko se odločite tudi za obarvano celotno ozadje, kar z orodjem FreeDesign ni problem. Dva klika in imate oranžno ali modro ozadje, lahko vnesete tudi vašo korporativno barvo, tako da vstavite barvno kodo.