Rojstni dan

00
Prijava
Vse za najboljši

Rojstni dan

Načrtujete svojo rojstnodnevno zabavo ali jo prirejate za bližnjega prijatelja ali sorodnika? Morda želite personalizirano čestitati posebni osebi? Pomagali vam bomo polepšati ta poseben dan ali vaše darilo. Uporabite eno izmed številnih brezplačnih predlog in oblikujte vabila ali voščilnice. S prtički, jedilniki in številnimi drugimi izdelki bo vaše celotno praznovanje v individualnem slogu!

Edinstvene

Vabilne kartice

 
 
 

V kolikor boste na praznovanje povabili veliko gostov, vendar še vedno želite, da je vabilo osebno, lahko uporabite kartice v obliki razglednice. Naše predloge čakajo, da jih prilagodite z nekaj kliki!

Ekskluzivne

Nalepke

 
 
 

Nalepke predstavljajo majhno podrobnost, ki je pogosto pomembna. Naj gre za zavijanje daril, ali kot del okrasitve mize ali za dodelavo kart in kuvert. Preprosto oblikujte svoje personalizirane nalepke za rojstni dan na spletu!

Bistvene

Jedilni list

 
 
 

Jedilni listi so nepogrešljiv del vašega načrta miz, so informativni in hkrati dekorativni. Oblikujte posamezne jedilne liste za rojstnodnevno zabavo na spletu!

Z izjemno posebnim pridihom
Papirji in dodelave

Kakovostni papirji in ekskluzivne dodelave polepšajo vabila in voščilnice za rojstni dan. Ponujamo široko paleto papirjev in zaključkov, da bodo vaši tiskani izdelki dobili popoln videz.

Ravno pravi čas za zabavo
Tiskanje in dostava

Vse svoje izdelke tiskamo profesionalno, na najsodobnejših tiskarskih strojih, naš prevozni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bo vaše naročilo prispelo pravočasno in v vrhunski kakovosti. To je obljuba!

Rojstni dan