Otroški rojstni dan

00
Prijava
Vse za najboljši

Otroški rojstni dan

Načrtujete posebno otroško rojstnodnevno zabavo? Pomagali vam bomo narediti nepozaben dan za slavljenca ali slavljenko in vso družino. Uporabite eno izmed številnih brezplačnih predlog in oblikujte vabila ali voščilnice. Z gumijastimi bonboni, imenskimi karticami in številnimi drugimi izdelki bo celotna zabava imela zelo oseben pečat.

Edinstvene

Vabila

 
 
 

Z vabili v unikatnih oblikah in različnih formatih so mali in veliki gostje hitro razpoloženi za zabavo. Oblikujte pravo vabilo za prav posebno otroško rojstnodnevno zabavo.

Ekskluzivne

Znaki dobrodošlice

 
 
 

Naši znaki dobrodošlice so trpežnejša in nekoliko kakovostnejša različica pozdravnih plakatov. S tem znakom, ki je na voljo v različnih oblikah, lahko goste povabite na zabavo ob otroškem rojstnem dnevu. Preprosto ga oblikujte na spletu zdaj!

Bistvene

Serviete

 
 
 

Prtički, delno ali v celoti potiskani, okrasijo vsak praznični obrok. Dodajte posebno podrobnost postavitvi prostora in oblikujte serviete, posebej za rojstnodnevno zabavo vašega otroka.

Z dodatki za poseben občutek
Papirji & dodelave

Kakovostni papirji in ekskluzivni zaključki polepšajo vabila in voščilnice za rojstni dan vaših otrok. Ponujamo vam široko paleto različnih papirjev in dodelav, da bodo vaši tiskani izdelki popolni.

Ravno pravi čas za otroško zabavo
Tisk & Dostava

Vse naše izdelke tiskamo profesionalno na najsodobnejših tiskarskih strojih, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bo vaše naročilo prispelo pravočasno in v najvišji kakovosti.

Otroški rojstni dan