Krst

00
Prijava
Vse za nepozaben

Krst

Prihaja čas za krst vašega otroka? Pomagali vam bomo, da si boste ta poseben trenutek v življenju zapomnili. Uporabite enega izmed številnih brezplačnih predlog in na spletu oblikujte vabila, kuverte, serviete, jedilne liste, pozdravne znake / plakate in še veliko drugega!

Edinstvene

Imenske kartice

 
 
 

Z našimi imenskimi karticami bo vsak vaš gost takoj vedel, katero mesto ste mu rezervirali. Naše oznake, ki so lahko opremljene tudi s čestitko, so očarljiv pripomoček za okras vaše zabave.

Ekskluzivne

Znaki dobrodošlice

 
 
 

Naši znaki dobrodošlice so trpežnejša in nekoliko kakovostnejša različica pozdravnih plakatov. S tem znakom, ki je na voljo v različnih oblikah, lahko goste povabite na zabavo ob krstu. Preprosto ga oblikujte na spletu zdaj!

Bistvene

Zahvalne kartice

 
 
 

Vaš otrok je prejel zakrament svetega krsta in se želite zahvaliti družini in prijateljem za darila ter podporo? Z naši zahvalnimi karticami je to enostavno, preprosto jih oblikujte na spletu.

Za poseben občutek
Papirji & Dodelave

Kakovostni papirji in ekskluzivni zaključki poskrbijo, da so vaši posamezni izdelki za krst še lepši. Ponujamo vam široko paleto različnih papirjev in dodelav, tako da boste lahko izbrali popolno za vaš okus.

Pravi čas za krst
Tisk & Dostava

Vaše individualne izdelke za krst profesionalno tiskamo z najsodobnejšimi tiskarskimi stroji, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročeni izdelki pravočasno dostavljeni.

Krst