Karneval

00
Prijava
Vse za barvit

Karneval

Načrtujete pustno praznovanje in želite zasijati z individualnostjo? Pomagamo vam, da bo dan ali vaše darilo nepozabno. Uporabite eno od naših številnih brezplačnih predlog in oblikujte vabile, balone ali sladkarije (!kjer ni na voljo, uporabite vrečke!). Dodajte podstavke, objave na Facebooku/Instagramu in še več, da bo celotno praznovanje dobilo osebni pridih!

Edinstvene

Podstavki

 
 
 

Podstavki, ki se ujemajo z vašo priložnostjo, poskrbijo, da bo miza vedno lepa in čista. Svoje goste boste navdušili, ko bodo videli, da imate svoje personalizirane podstavke. Naše predloge so vam na voljo. Z lahkoto jih prilagodite na spletu z le nekaj kliki!

Ekskluzivne

Športne vreče z vrvicami

 
 
 

Pri nas lahko preprosto oblikujete vrečke z vrvico za vaš dogodek na spletu. Praktične torbe so zelo primerne za prenos hrane ali pa so idealne kot darila za goste.

Bistvene

Vabilne kartice

 
 
 

V kolikor boste na praznovanje povabili veliko gostov, vendar še vedno želite, da je vabilo osebno, lahko uporabite kartice v obliki razglednice. Naše predloge čakajo, da jih prilagodite z nekaj kliki!

Z izjemno posebnim pridihom
Papirji & Dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Ravno pravi čas za praznovanje
Tisk & Dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!

Karneval