NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Rolo stojala

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Rolo stojala

Zdaj lahko z našim profesionalnim orodjem za oblikovanje, lažje kot kdaj koli prej, oblikujete roll-up stojala in jih uporabite za vašo trgovino ali sejemsko stojnico.

Rolo stojalo klasik
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Rolo stojala-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje roll-up stojal na spletu

Roll-up stojala naredijo predstavitve popolne, zato ne smejo manjkati na nobenem sejmu, v poslovnih prostorih ali na kateri koli konferenci. S programom natisni.si tiskarna aprinti lahko sami oblikujete svoj roll-up na spletu in mi vam ga ugodno natisnemo.


Roll-up stojala so odlični predstavitveni sistemi za različne dogodke in lokacije. Na sejmih lahko svojim strankam predstavite izdelke ali storitve, na konferencah lahko objavite urnike ali predavanja s transparenti, na prireditvah pa lahko uporabite prikazovalnike za sklicevanje na program dogodkov. Poleg naštetega je vaše roll-up stojalo takoj nared, saj dobite predstavitveni sistem, ki je pripravljen za uporabo. Vse, kar morate storiti je, da razpakirate paket in ga lahko takoj nastavite.

Različne variante, ki ustrezajo predvideni uporabi

Roll-up stojala so na voljo v treh različnih pri Easyprintu. Različica "Mini", vključuje zvitek, vključno s srebrno kaseto, ki vsebuje kromirano jekleno palico in se na njej enostavno razvije transparent. Sklop lahko prevažate v kaseti. Klasična različica vsebuje postavitveni pas v lahki aluminijasti kaseti. Paket vključuje tudi držalo droga vklj. z nogo. V premium različici ima vaš Roll-up ojačano aluminijasto kaseto, tako da je med prevozom še bolj zaščiten. Rollup ima praktičen sistem sponk za hitro montažo.


Za vas tiskamo roll-up v velikosti 210 x 297 (DIN A4) kot stojala za na mize ali v velikih formatih 800 x 2.000, 850 x 2.000, 1.200 x 2.000 in 1.500 x 2.000 milimetrov.

Preprosto oblikovanje roll-up stojal na spletu

Ko boste potrebovali roll-up za svoj naslednji dogodek, uporabite natisni.si tiskarna aprinti, saj ne potrebujete posebne programske opreme, uporabite orodje FreeDesign in na vaš zaslon lahko vstavite slike, besedila in grafike. Slike se hitro prenesejo v orodje in z urejevalnikom besedil lahko izbirate med številnimi različnimi barvami in slogi pisave. Spremenite svoje roll-up v nekaj zelo posebnega in izboljšajte svoj dizajn, na primer dodajte predloge in ilustracije. Če želite to narediti, preprosto uporabite našo obsežno, brezplačno bazo slik.