Ponjave / transparenti

OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Ponjave / transparenti

Iščete cenovno ugodne transparente za uporabo na stavbah, ograjah, deskah, odrih ali velikih stenskih površinah? S ponjavami / transparenti to deluje! Z nekaj kliki lahko enostavno oblikujete svojega.

Ponjave velikosti 500 x 1000 mm
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Ponjave / transparenti-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje transparentov na spletu

Kako lahko učinkovito oglašujete na gradbenih ograjah, odrih ali na velikih stenskih površinah? Preprosto s transparenti ali ponjavami! Z Easyprintom lahko svoje oglaševalske transparente in ponjave oblikujete sami, z le nekaj kliki - brez predhodnega znanja o oblikovanju ali drage programske opreme!

Transparenti in ponjave različnih velikosti

Za vas tiskamo ponjave in transparente v dveh različnih izvedbah v različnih oblikah. Izdelke lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in jih uporabite na primer za oglaševanje na obodu stadiona, na svojih razstavnih stojalih, za oglaševanje na gradbenih odrih ali ograjah ter za prireditve na prostem. Razpoložljivi formati segajo od 500 x 1.000 do 3.000 x 4.000 milimetrov, vključno s klasičnimi 730 x 2.150 milimetri za pregrade ali 1.730 x 3.400 milimetrov za gradbene ograje.

Preprosto oblikovanje oglaševalskih transparentov in ponjav

Se doslej vedno imeli visoke stroške in zato niste uporabljali oglaševanja s transparenti ali ponjavami? Z Easyprintom je drugače, saj imate na voljo brezplačno orodje FreeDesign. O orodjem lahko profesionalno oblikujete transparente ali ponjave, z le nekaj kliki in mi vam jih po nizkih cenah natisnemo v odlični kakovosti.


Potrebujete le idejo in osebni računalnik. Najprej izberiti želeno obliko ter napolnite belo oblikovalsko predlogo s svojimi motivi, besedilom, slikami ali ilustracijami. V kolikor imate svoje slike pri roki, lahko te naložite v postavitev in grafiko premaknete na želeni položaj. Besedna polja vstavite na želena mesta z urejevalnikom WYSIWYG, samo z nekaj kliki lahko spremenite barve, velikosti ali vrste pisav. Prav tako hitro pa lahko imate ozadje transparentov in ponjav, prilagojenih barvam vašega podjetja!

Visokokakovostni materiali za vaše transparente in ponjave

Transparenti iz mreže so popolnoma primerni za predstavitev na sejmih ali za notranje oglaševanje. Tkanina, debela 300 g / m², je hkrati prepustna za zrak in odporna na trganje. Zaradi svoje mrežaste strukture je še posebej primerna za velike motive. V kolikor želite oblikovati transparene in ponjave z več podrobnostmi, priporočamo ponjave iz PVC debeline 500 g / m². PVC-ponjava je odporna na UV žarke, prav tako na vremenske vplive in je zelo robustna. PVC ponjava je idealen za oglaševanje na prostem, na primer za oglaševanje na gradbenih ograjah.

Brezplačne predloge za popolne transparente in ponjave

Z orodjem FreeDesign lahko na svojih transparentih in ponjavah delate tako dolgo, kot želite. Orodje je popolnoma brezplačno in na voljo vam je velika baza podatkov z brezplačnim predlogami za oblikovanje ter predlogami fotografij. Ne glede na to, ali želite izrezek ali fotografijo, preprost element ali sliko, enostavno vstavite želeno sliko in ustvarite svoj popolni oglaševalski transparent na spletu, brez predhodnega znanja o oblikovanju in brez dodatnih stroškov programske opreme!

Naročite ustezne pritrditvene dodatke

Glede na vašo željo vam v Easyprintu zagotovimo ustrezen pritrdilni material, kot so vpenjalna ušesca za ponjave in transparente. Z izbiro ustezne pritrditve bo vaš transparent hitro na pravem mestu za vašo publiko. Vaše oglaševalske transparente in ponjave lahko dostavimo zvite ali zložene. Naročite lahko le en kos, natisnemo pa tudi do 100 ponjav in transparentov! Začnite oblikovati svoje transparente in ponjave in v Easyprintu vam jih natisnemo po odličnih cenah.

Ponjave / transparenti

Oblikovanje transparentov na spletu

Kako lahko učinkovito oglašujete na gradbenih ograjah, odrih ali na velikih stenskih površinah? Preprosto s transparenti ali ponjavami! Z Easyprintom lahko svoje oglaševalske transparente in ponjave oblikujete sami, z le nekaj kliki - brez predhodnega znanja o oblikovanju ali drage programske opreme!