NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Serviete

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Serviete

Presenetite vsakega gosta s posameznimi prtički. Ustvarite serviete preprosto prek spleta z našim orodjem za oblikovanje in nanje natisnite svoje logotipe.

Tisk serviet: Celotna površina
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Serviete-Predloge za priložnosti
Serviete-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje serviet na spletu

Serviete spadajo na vsak namizni set in najlepše je, ko presenetimo svoje goste s posamično dekoracijo mize. Pri Easyprintu lahko namizne prtičke oblikujete na spletu, s svojimi motivi.


Posamezne potiskane papirnate serviete so popolne, če želite izpostaviti svoj "celoten videz" v gastronomiji. Ne glede na to, ali gre za majhno ulično kavarno, restavracijo, bar ali za vaše zasebno praznovanje, bodo prtički z vašim logotipom za goste vedno dobrodšli. Z Easyprintom imate zdaj priložnost, da ustvarite profesionalne prtičke z lahkoto!


Ustvarite svoje serviete na spletu in jih natisnite na Easyprintu v vrhunski kakovosti in po odličnih cenah!

Visokokakovostni tkivni papir, natisnjen v CMYK

Natisnemo serviete, ki ste jih zasnovali, na visokokakovosten tristranskem tkivnem papirju, ki je hkrati mehak in vpojen. Tisk je možen na četrtino površine (165 x 165 milimetrov) zloženega prtiča ali celotno površino (330 x 330 milimetrov).


Za tisk uporabljamo postopek CMYK, saj ta tehnologija omogoča največjo svobodo pri ustvarjanju dizajna. Na primer, na prtičke lahko natisnemo fotografije, pa tudi barvite grafike, besedila ali barvna področja.


Izdelava oblikovanih serviet je mogožna od 120 kosov naprej, lahko pa natisnemo do 1.200 prtičkov.

Oblikujte svoje papirnate prtičke z malo truda

Z Easyprintom lahko le z nekaj kliki postanete oblikovalec serviet. Ne potrebujete drage programske opreme ali obsežnega znanja o oblikovanju. Enostavno začnite z orodjem FreeDesign, saj lahko s pomočjo orodja prek urejevalnika besedila naložite svoje fotografije ali integrirate besedilne vrstice, slogane ali imena. Urejevalnik deluje kot običajni programi za urejanje besedil, preprosto izberete barvo, velikost in vrsto pisave. Vtipkate želeno besedilo in končali ste! Ste pomislili, da bi prtičke lahko prilagodili določeni priložnosti ali temi? Najboljši način za to je uporaba naše ogromne baze slik, kjer je na voljo baza ilustracij, grafike, predlog, ozadij in še več. Izbira grafik in orodje Freedesign sta brezplačna.