NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Platna

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Platno

Ponuja dobro možnost za dekoracijo celotnih prostorov v slogu visokokakovostnih platen na lesenih okvirjih. Oblikujete jih na spletu, mi jih natisnemo po razumnih cenah.

Tisk na platno velikosti 200 x 300 mm
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Platna-Predloge za priložnosti

Oblikovanje slikarskih platen na spletu

Platno na nosilnem okvirju je čudovit način, da posamezne stene ali celotne prostore okrasite elegantno in privlačno. Z Easyprintom lahko oblikujete svoje platno na spletu in ga natisnete v vrhunski kakovosti po odlični ceni.


Orodje FreeDesign je popolnoma brezplačno. S svojimi kreativnimi idejami se lahko nenehno igrate in preizkušate različice platna in šele po pošiljanju podatkov v tiskanju za vaša platna nastanejo stroški.

Različni formati, ki ustrezajo vašim motivom

Za brezplačno oblikovanje je na voljo osem različnih formatov platna. Najmanjši format je 200 x 300 milimetrov, največji je DIN B1 format v velikosti 700 x 1.000 milimetrov. Kvadratna platna v velikosti 300 x 300 ali 500 x 500 milimetrov so popolnoma primerna za tiskanje posameznih portretov, npr. za predstavitev svoje ekipe na privlačen način, v vaših poslovnih prostorih. Naši pravokotni formati platna so primerni za ustvarjanje pokrajin ali fotografij, pa tudi za posamezne zasnove.

Visokokakovostni materiali in barve za vaša platna

V postopku CMYK tiskamo na kakovostno platno in to omogoča največjo prilagodljivost pri izbiri motiva. Fotografije, grafike, besedila ali celotni kolaži se reproducirajo z enako visokim barvnim sijajem in globino. Po tiskanju na platno se vaše slike raztegnejo na nosilnih okvirjih, da jih je mogoče tudi elegantno obesiti. Glede na vaše potrebe lahko natisnemo najmanj 1 platno ali do 100 enot hkrati.

Foto platno: čudovito darilo ali dekoracija sten

Platna so popolno foto darilo za božič ali rojstni dan. Na primer, na platnu lahko zajamete zelo posebne trenutke in jih kasneje obesite raztegnjene na nosilni okvir, kot sliko na steni.

Če želite natisni.si tiskarna aprinti uporabiti kot korporativni kupec, lahko platna uporabite kot dekorativne elemente za razstavne prostore, pa tudi za pisarniške in prodajne prostore. S platni lahko popolnoma individualizirate sezonske dekoracije trgovin, s smiselno fotografijo.

Kreativno oblikujte posamezna platna v nekaj minutah

Za oblikovanje platna, vam ni potrebno imeti posebne programske opreme, le zaženite spletno orodje FreeDesign in začnite. Najprej izberite želeno obliko platna in nato dodajte poljubno grafiko ali besedilo. Fotografije lahko preprosto naložite v postavitev in s priročnim urejevalnikom besedil svojim slikam dodate svoje besedilo, citat, predrzno besedno zvezo ali slogan podjetja.


Izberite pisavo, velikost in barvo enako enostavno kot pri katerem koli drugem urejevalniku besedil in če še vedno potrebujete tisto nekaj, kar bi lahko profesionaliziralo vaša platna, potem uporabite ogromno bazo slik natisni.si tiskarna aprinti. V bazi boste našli več tisoč grafik, fotografij, izrezkov in druge vsebine, brezplačno na voljo.