NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Interier

00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Interier

Polepšajte svoj dom z oblikovanjem hišnega tekstila in pohištva po svojih motivih preko spleta. Preprosto zaženite naše orodje FreeDesign in pustite svojim ustvarjalnim idejam prosto pot pri oblikovanju skodelic, blazin ali drugih izdelkov. Seveda pa so številni med njimi primerni tudi kot osebna darila za prijatelje, sorodnike, stranke ali poslovne partnerje.

Edinstveni

Serviete

 
 
 

Presenetite vsakega gosta s posameznimi prtički. Ustvarite serviete preprosto prek spleta z našim orodjem za oblikovanje in nanje natisnite svoje logotipe.

Ekskluzivni

Mehke odeje

 
 
 

Postanite oblikovalec udobne odeje. Navdušite lahko prijatelje, družino ali celo goste svojega gostinskega lokala na prostem. Lahko je to tudi Individualno darilo ali morda zase oblikujete zase?

Bistveni

Blazine

 
 
 

Podarite individualno oblikovano mehko blazino ali pa razveselite sami sebe. Izberite fotografijo ali individualno sporočilo. Z našim spletnim orodjem Design Tool boste postali dizajner svoje najljubše blazine.

Tapete

V svoj dom vnesite barve, slike in živahnost! S posamezno tapeto lahko oblikovanje stene preprosto vzamete v svoje roke, pri čemer vam bo pomagalo naše orodje za oblikovanje s številnimi predlogami za oblikovanje.

Dajte svoji notranjosti osebno noto

Obstaja veliko načinov, kako narediti svoj dom še lepši. Pri tekstilu za dom imate veliko ustvarjalne svobode. Uresničite svoj osebni slog tako, da oblikujete svojo odejo ali blazine po vašem dizajnu na sedežni garnituri.


Z natisni.si tiskarna aprinti imate veliko možnosti, da svojo dnevno sobo ali spalnico naredite še bolj osebno. Seveda pa lahko svoje poslovne prostore, pisarno ali trgovino polepšate tudi s preprogami, predpražniki, tapetami ali platni, ki jih sami izdelate.


Zaženite brezplačno orodje FreeDesign in v hipu ustvarite čudovite predmete za notranjo opremo. Nato bomo poskrbeli za tisk!

Postrezite pijačo v kozarcih in vrčih, ki ste jih sami oblikovali

Želite svoje goste presenetiti s skodelicami, ki ste jih sami oblikovali? Potem imate zdaj to priložnost. Z natisni.si tiskarna aprintiom lahko v hipu ustvarite čudovit dizajn, ne le za preproste skodelice, ampak tudi za bleščeče skodelice ali vrčke za pivo.


Odlično deluje tudi, če potrebujete ideje za darila za prijatelje in družino ali želite ustvariti skodelice v dizajnu vašega podjetja.


Orodje FreeDesign vam olajša delo, saj lahko poleg številnih brezplačnih predlog na postavitev v hipu dodate tudi svoje fotografije in grafike. Potem ga samo pošljite in mi bomo natisnili namesto vas!

Okrasite svojo mizo za vsako priložnost

Namizna dekoracija je pomemben sestavni del vsakega praznovanja ali priložnosti. S pravimi izdelki lahko naredite mizo vabljivo, elegantno in osebno. Namizni tekač, ki je okrasno nameščen na sredini mize, zagotavlja kontrast in teksturo. Mizo dodatno popestrite z ujemajočimi se servietami, zloženimi v različne oblike ali okrašenimi z obročki za serviete, ter pogrinjki, ki jih položite pod krožnike in varujejo mizo pred umazanijo. Podstavki za kozarce služijo istemu namenu, vendar se lahko uporabljajo tudi kot darila ali spominki. Z našimi menijskimi karticami in osrednjimi deli na mizah lahko svojim gostom prikažete informacije o jedeh ali imenih.

Kako narediti svoj dom prijeten in zabaven

Dom je prostor, kjer se počutite udobno in sproščeno. S pravimi izdelki lahko naredite svoj dom prijeten, prilagojen in zabaven. Zaščitite svoje tablice in telefone pred praskami in udarci, hkrati pa dodajte osebno noto s prilagojenimi etuiji za tablice in pametne telefone. Znaki na vratih so lep način za prikaz vašega imena ali sporočila na vratih in dobrodošlico obiskovalcem. Na vrtu ali balkonu postavite ležalnike in uživajte na soncu ali berite knjigo v svojem udobnem pohištvu. Izzovite svoje možgane in se zabavajte z ugankami, ki ste jih sami oblikovali. Rešite te razburljive igre sami ali s prijatelji in družino.