Zdravniki, Veterinarji in Lekarne

Zdravniki, Veterinarji in Lekarne

00
Prijava
Vse na temo

Zdravniki, veterinarji in lekarne

Z nami oblikujte popolno pisarniško opremo za ordinacije in lekarne. Ne glede na to, ali gre za vizitke, beležke, odložišča, fascikle ali polo majice – pri nas boste našli številne brezplačne predloge za individualno oblikovane izdelke, ki olajšajo vsakdanje življenje v vaši ordinaciji ali lekarni.

Edinstvene

Vizitke

 
 
 

Oblikujte lastne vizitke na spletu pri nas! Z našimi številnimi brezplačnimi predlogami boste izstopali iz množice in navdušili svoje stranke in partnerje.

Ekskluzivne

Letaki

 
 
 

Tudi v digitalni dobi so letaki še vedno stroškovno učinkovit in privlačen medij za oglaševanje. Izberite med našimi številnimi brezplačnimi predlogami in preprosto oblikujte svoj letak na spletu!

Bistvene

Kartice za termine

 
 
 

Kartice za termine so praktične, ko gre za naročanje na datum in uro. Pri nas lahko preprosto oblikujete svoje kartice za termine na spletu in na primer dodate tudi svoj logotip.

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!