Transport in taksi

Transport in taksi

00
Prijava
Vse na temo

Transport in taksi

Z nami oblikujte popolno poslovno pisalno potrebščino za svoje prevozno, transportno ali taksi podjetje. Ne glede na to, ali gre za vizitke, letake, odložišča, pisala ali predstavitvene mape – pri nas boste našli številne brezplačne predloge za individualno oblikovane izdelke, ki vam bodo olajšali vsakdanje poslovanje.

Edinstvene

Pisalni bloki

 
 
 

Pisalni bloki so sestavni del poslovnih potrebščin. Izberite med našimi brezplačnimi predlogami in dodajte svoj logotip ter tako krepite prepoznavnost pri zaposlenih in kupcih.

Ekskluzivne

Kemični svinčniki

 
 
 

Kemični svinčniki so prav tako pomemben del vaših pisarniških potrebščin, primerni so tudi kot darila za stranke in partnerje. Pri nas lahko kemične svinčnike oblikujete na različnih modelih in na primer dodate svoj logotip.

Bistvene

Vizitke

 
 
 

Oblikujte lastne vizitke na spletu pri nas! Z našimi številnimi brezplačnimi predlogami boste izstopali iz množice in navdušili svoje stranke in partnerje.

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!