Sprostitev, Rekreacija in Dobro počutje

00
Prijava
Vse na temo

Sprostitev, Rekreacija

in Dobro počutje

Z nami oblikujte popolne poslovne pisalne potrebščine za vaš spa & wellness, terapijo, savno ali podobno zdravstveno ustanovo. Ne glede na to, ali gre za vizitke, letake, kartice za sestanke, bone ali stojala za plakate – pri nas boste našli različne brezplačne predloge za individualno oblikovane izdelke, ki vam bodo olajšale vsakodnevno poslovanje.

Edinstvene

Lepilna folija

Z našo samolepilno folijo za nakupovalna okna lahko svoji trgovini zagotovite individualen videz ali oglašujete nove izdelke in kratkoročne ponudbe. Oblikujte svojo samolepilno folijo na spletu!

Ekskluzivne

Letaki

Tudi v digitalni dobi so letaki še vedno stroškovno učinkovit in privlačen medij za oglaševanje. Izberite med našimi številnimi brezplačnimi predlogami in preprosto oblikujte svoj letak na spletu!

Bistvene

Kartice za termine

Kartice za termine so praktične, ko gre za naročanje na datum in uro. Pri nas lahko preprosto oblikujete svoje kartice za termine na spletu in na primer dodate tudi svoj logotip.

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!

Sprostitev, Rekreacija in Dobro počutje