Dogodki, Zabave in Poroke

00
Prijava
Vse potrebno za

Dogodke, zabave in poroke

Na naši spletni strani oblikujte popolne poslovne tiskovine za organizacijo različnih dogodkov. Naj gre za vizitke, beležke, vstopnice, vstopne zapestnice ali nalepke - pri nas boste našli različne brezplačne predloge za individualno oblikovane izdelke, ki vam bodo olajšale vsakdanje življenje.

Edinstvene

Letaki

 
 
 

Tudi v digitalni dobi so letaki še vedno stroškovno učinkovit in privlačen medij za oglaševanje. Izberite med našimi številnimi brezplačnimi predlogami in preprosto oblikujte svoj letak na spletu!

Ekskluzivne

Zapestnice

 
 
 

Zapestnice so nepogrešljiv pripomoček na številnih prireditvah. Pogosto se uporabljajo za nadzor vstopa ali pomenijo poseben dostop gostov do posebnih ponudb na prireditvah. Oblikujte sprejemne zapestnice za vaš naslednji dogodek na spletu z nami!

Bistvene

Plakati

 
 
 

Naši plakati, ki so na voljo v različnih dimenzijah, so kot nalašč za promocijo prireditev in zabav. Uporabite eno od številnih brezplačnih predlog in oblikujte po meri plakate, na spletu pri nas zdaj!

Izredno kakovostni
Papirji in dodelave

Z visokokakovostnimi papirji in ekskluzivnimi zaključki bodo vaše poslovne tiskovine še bolj impresivne. Ponujamo vam široko paleto papirjev in dodelav, s čimer bodo vaše poslovne tiskovine dobile popoln pečat.

Pravočasno, ko potrebujete
Tiskanje in dostava

Vaše poslovne tiskovine profesionalno tiskamo v najsodobnejši tiskarni, naš dostavni partner DHL pa zanesljivo zagotavlja hitro dostavo. Prepričani ste lahko, da bodo naročene pisarniške tiskovine pravočasno pri vas, ko jih boste potrebovali. To je obljuba!

Dogodki, Zabave in Poroke