Foto stenske slike

OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Foto stenske slike

Vaše trenutke lahko ujamete na dekorativne foto slike. Izbirajte med različnimi formati in visokokakovostnimi materiali ter preprosto oblikujte svojo individualno stensko sliko na spletu.

Foto stenske slike Alu-Dibond (3 mm)
 
 
 
Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Foto stenske slike-Predloge za priložnosti
Foto stenske slike-Predloge po dejavnostih

Oblikovanje stenskih foto slik na spletu

Stenske foto slike vam ponujajo nešteto možnosti za prenovo prostorov in ne glede na to, ali ste doma ali v pisarni, vam natisni.si tiskarna aprinti omogoča ustvarjanje lastnih stenskih foto slik na različne načine.


Tiskanje slike na Aludibondu je lepa ideja za darilo za božič, rojstne dneve ali poroko. Če želite na ta način ustvariti lastna foto darila, je natisni.si tiskarna aprinti pravi kraj za vas. Za vas lahko natisnemo tudi posamezne stenske slike in druge foto izdelke.


Ustvarite svoje stenske foto slike na spletu in natisni.si tiskarna aprinti jih natisne poceni in vrhunsko!

Briljantne barve za vaše slike

Vse vaše foto slike lahko natisnemo v pokončnem ali ležečem formatu. Glede na izbiro materiala je možen tudi dvostranski tisk. Sam tisk poteka v postopku CMYK, ki omogoča reprodukcijo fotografij brezhibno in z velikim sijajem. Možen je tudi CMYK + bel, npr. za optimalno tiskanje v srebrni barvi na pleksi steklo ali Aludibond.


Po želji lahko zaokrožimo vogale vaših stenskih foto slik. Izberete lahko tudi vogalne luknje, da boste lahko slike preprosto pritrdili, praktični dodatki so sesalniki, francoske sponke ali distančniki iz nerjavečega jekla - te dodatke preprosto izberete v konfiguratorju.

Različni materiali, odvisno od namena

S svojimi motivi lahko ustvarite šest različnih vrst foto slik in mi jih natisnemo na različne materiale. Če želite slike za začasno postavitev, je stroškovno ugoden tisk na list z gramaturo 450 gsm in debelino materiala 2,5 milimetra. V kolikor je težava v teži foto slik in vam je pomembno, da so zelo lahke, priporočamo lahko peno z gostoto 635 gsm in debelino pet milimetrov. Trda pena je zelo primerna za trajno oblikovanje sten, saj ima gostoto 5000 gsm in je zato zelo stabilna.


Tiskanje vaših slik na Aludibondu zagotavlja izjemen videz, saj ta poseben material daje vašim fotografijam še večjo globino. Aludibond je na voljo v beli ali srebrni barvi z gramažo 3.500 gsm in globino treh milimetrov. Odtis na prozornem pleksi steklu XT (akrilno steklo) daje nadaljnji optični učinek, ker je motiv natisnjen "za" steklom, kar ustvarja poseben globinski učinek.

Ustvarite stenske foto slike brez predhodnega znanja in lastne programske opreme

V Easyprintu lahko s samo nekaj kliki ustvarite svoje stenske foto slike na spletu. Vse, kar potrebujete je računalnik z internetno povezavo in digitalnimi fotografijami, potem zaženite brezplačno orodje FreeDesign. Oblikovanje in ustvarjanje je zelo enostavno, svoje slike lahko naložite v izbrano postavitev ali pa z urejevalnikom besedil dodate slogane ali verze po želji.


Če želite izpopolniti svoj sliko je na voljo obsežna zbirka slik v orodju FreeDesign, kjer boste v orodju našli nekaj tisoč predlog in fotografij za brezplačno uporabo.