Naslovne slike Facebook

OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Naslovne slike Facebook

Pokažite prijateljem, kdo ste. Oblikujte z našim orodjem za oblikovanje edinstveno naslovno sliko in navdušite vso svojo skupnost.

Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše oblikovane predloge. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Naslovne slike Facebook-Predloge po dejavnostih

Sami na spletu oblikujte svojo naslovno fotografijo za Facebook

Svoj račun na Facebooku polepšajte z individualno in visokokakovostno naslovno sliko! Vaši sledilci in prijatelji bodo navdušeni nad to osebno noto vašega profila. Končno se vam ni več treba ukvarjati s tem, kateri format bi bil najprimernejši. Brezplačno orodje za oblikovanje vam pomaga določiti idealno velikost naslovne slike. Videli boste, da je oblikovanje povsem enostavno in opravljeno v hipu. Oblikovanje slik profesionalnega videza za naslovnico na Facebooku na spletu verjetno še ni bilo nikoli tako enostavno.

Digitalne slike za naslovnice na Facebooku, ki so na voljo za prenos

Facebookove naslovne grafike povzročajo preglavice mnogim uporabnikom. Veliko ljudi ne ve, kako velika mora biti slika. Po drugi strani pa je oblikovanje s programsko opremo običajno zelo zamudno ali za to potrebujete poglobljeno predznanje. Z našim orodjem lahko naslovne grafike za Facebook digitalno ustvarite na spletu. Prednost tega je, da ne potrebujete nobene programske opreme. Vse, kar potrebujete, sta pametni telefon ali računalnik in internetna povezava, potem pa se lahko takoj lotite dela. Zakaj orodja ne bi kar takoj preizkusili tako, da se registrirate za trimesečno preizkusno obdobje? V tem času so vsi prenosi brezplačni. Nato bo prenos naslovne grafike, ki ste jo ustvarili za Facebook, stal le 1,95 EUR. Tako vam ne bo treba kupiti drage programske opreme za obdelavo slik.

Enostavno ustvarjanje slik za naslovnice na Facebooku povsem brez predznanja

S pravim orodjem je izdelava izjemnih slik za naslovnice na Facebooku nekaj povsem preprostega. Če ste se brezplačno registrirali, imate na voljo orodje FreeDesign, ki je popoln pripomoček za samostojno oblikovanje slik za naslovnice na Facebooku kar na spletu. Če to želite storiti hitro, izberite brezplačno predlogo, jo na kratko prilagodite in prenesite, in že jo lahko naložite na Facebook kot svojo sliko za naslovnico. Če želite, pa lahko svoj dizajn tudi bolj izpilite, saj je uporaba orodja povsem intuitivna. Naložite svoje fotografije ali dodajte napise. Preizkusite ga in dajte ustvarjalni žilici prosto pot!