Infowerk tiskalni/kopirni papir

Infowerk tiskalni/kopirni papir

00
Prijava
Opis

Iščete visokokakovosten tiskalni/kopirni papir? Potem ste prišli na pravo mesto! Še posebej vas bo navdušila briljantna belina: (CIE 160) našega tiskalnega/kopirnega papirja Infowerk. Zahvaljujoč njegovi gramaturi 80 g/m², dosega tudi najboljše vrednosti (95 %) za prepustnost svetlobe/motnost: enostavno lahko tiskate na sprednjo in zadnjo stran, ne da bi vaši odtisi blesteli skozi.


Naš papir za tiskalnike/kopirne stroje Infowerk je tudi okolju prijazen. Proizveden je iz surovin iz trajnostno upravljanih gozdov in je prejel pečat PEFC. Tako lahko mirne vesti tiskate in kopirate. Tiskalni/kopirni papir Infowerk ne navdušuje le zaradi okolju prijazne proizvodnje, temveč tudi zaradi svoje vsestranskosti. Ne glede na to, ali ste v pisarni ali doma, izpolnjuje vse zahteve glede tiskanja in kopiranja ter daje vašim dokumentom profesionalen videz.


Naročite naš visokokakovosten tiskalniški/kopirni papir Infowerk zdaj in bodite navdušeni nad njegovo kakovostjo. Z našim papirjem boste vedno dosegli kot britev ostre izpise in popolno barvno reprodukcijo zahvaljujoč visoki stopnji beline:. Zaupajte našim dolgoletnim izkušnjam in izkoristite naše ugodne cene!

Značilnosti izdelka
Uporaba:
Laserski in brizgalni tiskalniki, fotokopirni stroji, standardni faksi
Velikost:
DIN A4 (210mm×297mm)
Teža:
80 g/m²
Belina:
CIE 160
Debelina:
110 μm
Motnost:
95%
Gladkost:
28s
Vlažnost:
3,5 - 5,5%
Združljivost z okoljem:
Certifikat PEFC (GFA-PEFC-COC-500582)
Čas dobave:
Standardno 3 dni
Količina