NovoUporabite pomočnika natisni.si tiskarna aprinti AI.

Generator QR kode

00
Prijava
USTVARJANJE NA SPLETU ZDAJ

Generator QR kode

Z našim generatorjem kode QR lahko v kodo QR shranite svojo telefonsko številko, dogodek, kontaktne podatke, e-poštni naslov, spletno mesto ali podatke WiFi. Preizkusite naše spletno orodje za oblikovanje in ustvarite lastne kode QR!

Ustvarite lastne kode QR na spletu

Želite hitro in preprosto deliti svoje podatke v tiskani obliki, ki jih je nato mogoče prebrati na pametnem telefonu. Nato uporabite generator kod QR podjetja natisni.si tiskarna aprinti. Koda QR je dvodimenzionalna črtna koda, ki lahko shrani informacije, kot so telefonska številka, dogodek, kontaktni podatki, e-poštni naslov, spletno mesto ali podatki o dostopu do WiFi. Kode QR je mogoče optično prebrati s kamero pametnega telefona in aplikacijo za branje kode QR ter pojdite neposredno na spletno mesto ali ustvarite koledarski vnos. Prednosti QR kod so njihova hitrost, vsestranskost, enostavna uporaba in shranjevanje velike količine podatkov na majhen prostor. Zahvaljujoč ujemajočemu se logotipu je takoj jasno, za katero vrsto QR kode gre. Ustvarjene QR kode so velikosti 25 x 25 mm ali 295 x 295 slikovnih pik in jih je mogoče barvno prilagoditi.

Brezplačno oblikujte svoje profesionalne kode QR z le nekaj kliki

Ko gre za grafično oblikovanje, se veliko ljudi otepa prvega koraka. Grafični programi so preveč zapleteni in preveč zapleteni za uporabo. Z natisni.si tiskarna aprinti je vse zelo preprosto. Preprosto se registrirajte tukaj in naše orodje FreeDesign vam bo na voljo brezplačno. Oblikujte QR kode z ustreznim logotipom za svojo telefonsko številko, dogodek, kontaktne podatke, e-poštni naslov, URL ali WiFi. Dobra stvar pri tem: ne potrebujete drage grafične programske opreme ali obsežnega predznanja. Vse kar potrebujete je pametni telefon ali računalnik z internetno povezavo in že ste pripravljeni. Nato lahko ustvarite poljubno število kod QR in jih brezplačno prenesete. Z natisni.si tiskarna aprinti je vse preprosto - zdaj brezplačno ustvarite lastne kode QR.