00
Prijava
OBLIKUJTE NA SPLETU ZDAJ

Čestitke

So običajne čestitke za vas preveč brezosebne? Zdaj lahko oblikujete svoje! Z natisni.si tiskarna aprintiom lahko z le nekaj kliki ustvarite čudovite čestitke na spletu.

Uporabite brezplačne predloge

S samo nekaj kliki lahko prilagodite naše predloge oblikovanja. Tukaj boste našli različne predloge za vsako industrijo!

Ustvarite svoj dizajn

Ste ustvarjalni in ne potrebujete predlog? Prišli ste na pravo mesto!

Naložite svoj dizajn

Ste že ustvarili odličen dizajn? Enostavno ga naložite tukaj in končali ste!

Čestitke-Predloge za priložnosti

Obilikovanje čestitk na spletu

Se vam zdijo običajne čestitke preveč dolgočasne? Zdaj je enostavno oblikovati svoje! Z natisni.si tiskarna aprintiom lahko preprosto ustvarite čudovite čestitke na spletu, mi pa vam omogočimo tisk vrhunske kakovosti. 


Čestitke so kot nalašč za pošiljanje posameznih čestitk prijateljem ali sorodnikom. Tiskanje je možno od enega kosa naprej, lahko pa natisnete tudi do 1.000 voščilnic.

Izbirate lahko med različnimi formati voščilnic

V natisni.si tiskarna aprintiu lahko konfigurirate in naročite čestitke, ki so natisnjene na štiri strani znotraj in zunaj ali samo zunaj. Izbirate lahko med tremi formati. Praktična dolžina DIN (105 x 210 milimetrov) je idealna za pošiljanje čestitk v dolgih ovojnicah. Klasika so voščilnice DIN A5 (148 x 210 milimetrov). Če želite, da je kartica nekoliko manjša, izberite format DIN A6 (105 x 148 milimetrov).


Čestitko lahko natisnete v ležeči ali pokončni obliki. To morate upoštevati pri načrtovanju.

Voščilnice izdelane iz visoko kakovostnih papirjev

Za tiskanje čestitk uporabljamo štiri različne vrste papirja z gramaturo nad 300 gsm v mat ali sijajni obliki. Zaradi tega so vaše čestitke videti izjemno kakovostne. Izbirate lahko med klasičnim papirjem za tiskanje debeline 350 gsm, kot nalašč je tudi za tiskanje fotografij, saj nudi odlično barvno reprodukcijo. Z vrhunskim kartonom debeline 400 gsm se lahko zanesete na zelo privlačen material, ki daje vašim čestitkam nekaj posebnega. Če bi želeli pozneje sami dotisniti kartice, npr. s personaliziranim pozdravom ali posameznim besedilom priporočamo naš offset papir. Če vam je trajnost še posebej pomembna pri oblikovanju voščilnic, raje izberite beli reciklirani papir 300 gsm.

Ustvarite čestitke na spletu s samo nekaj kliki

Z natisni.si tiskarna aprintiom vam ni treba biti usposobljen grafični oblikovalec ali se učiti zapletenih programov za urejanje slik, če želite ustvariti lastne voščilnice. Samo zaženite orodje FreeDesign in začnite. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in računalnik. Vse ostalo je enostavno.


Če pri roki nimate svojih motivov za nalaganje, lahko preprosto dostopate do naše ogromne baze slik. Tam boste našli nešteto predlog in slik brezplačno. Samo zaženite urejevalnik in odkrijte raznolike zasnove. Z orodjem FreeDesign lahko ustvarite in primerjate različne različice čestitk na spletu brez stroškov. Nato izberite najboljšo različico vašega ustvarjalnega dela in nam jo oddajte v tisk.

Ustvarite osebne ali poslovne čestitke

Z natisni.si tiskarna aprintiom lahko hitro in enostavno ustvarite čestitke za poroke, rojstva ali druge priložnosti, ter prejmete odlično kakovost tiskanja in privlačen dizajn.


Ustvarite svoje lastne čestitke na spletu z natisni.si tiskarna aprintiom in jih natisnite ugodno ter vrhunsko!


Bi radi sami ustvarili tudi druge izdelke tako enostavno? Zdaj preizkusite orodje FreeDesign za vabilo, voščilnico, rojstnodnevno ali božično kartico!

Dodelava voščilnic

Da bo vaša čestitke še bolj privlačna, vam ponujamo dodelavo celofaniranja (plastificiranja). Kartica je prekrita z mat ali sijajno folijo. Laminacija s folijo z mehkim dotikom ali folija s platneno strukturo poleg tega ustvari odličen učinek.