search
top

Vizitke


Tisk vizitkVizitka je eno najmočnejših marketinških orodij, ki je velikokrat podcenjeno.

S pravilno pripravo je lahko vizitka odlično prodajno pismo, ki prinaša stalne prodajne rezultate. Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko težavna, če za nalogo nimaš pravih orodij. Zato je tisk vizitk naloga vsakega podjetnika.

Dobra vizitka je pomembna neglede na to ali se ukvarjate z nepremičninami, gradbeništvom ali le zahajate v casino, važno je, da na vizitki svoje podatke podate na način, ki sogovorniku pove, da ste s svojim početjem in delom resni ter vas potencialni naročniki ali kolegi tako tudi jemljejo.


Predstavljamo vam spisek 7 zlatih pravil o poslovni vizitki, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi:

Oblika oz. grafika vizitke naj se ujema z vsebino: oblikovalci imajo običajno živahne, odštekane motive. Pravniki ali bančniki zadržane  in resne, gradbeniki dolgočasne, itd. Ostanite znotraj meja pričakovanega, a poskrbite, da bo vaša vizitka imela tisti ekstra plus, da bo ostala opazna in prepoznavna, a kljub temu ne bo prekoračila ustaljenih mej in kriterijev. V prepoznavno in dobro obliko se izplača vložiti nekaj več časa ali sredstev.
Izdelava naj bo podrejena funkcionalnosti, cenovni ugodnosti, a ne na račun kvalitete. Čeprav tudi pri nas pogosto srečamo vizitke, ki so”euro” standarda 85×55 mm ali “ameriški format” 90×50 mm vam svetujemo malenkost manjše, take ki dobro pašejo v vse vrste žepov – vsestransko odličen format je za las zmanjšana dimenzija 85×50, oz. če smo natančni 84x49mm. Posebne oblike so sicer zabavne, vednar običajno ne gredo v standardne žepke, še težje pa se skenirajo za arhiv. Material naj bo trpežen in ne pretanek, prilagojen tudi namenu uporabe (in dajatelju – imetniku vizitke). Posebni materiali? Morda, za posebne namene. Veliko prejemnikov si na vizitko tudi kaj dopiše. Dotlej pa si privoščite ne ravno cenene a ugodne in lične vizitke, ter jih množično delite, brez da bi ob tem računali vašo investicijo. Izplačalo se vam bo! Morda še to – cenene ali doma narejene vizitke na raznih papirčkih o vas povejo le nekaj – vseeno mi je kaj si mislite omeni, le dajte mi kak posel? Res pričakujete to od prejemnika vizitke, če mu ponudite neugleden listek?
Vizitka naj bo dobro berljiva, kontrastna in pregledna. izpostavite svoj glavni kontakt, pozicijo v podjetju (naziv) in vašo ponudbo. Na vizitko ne pišite romanov ter vseh svojih 17 email naslovov. Pisave naj bodo čiste in lahko berljive, ne pretanke in ne preveč krepke. Primerne velikosti so od 9-12 pt.
Pred tiskom preverite pravilnost podatkov. Nikomur ne bo koristila vaša vizitka, ki ima napačno telefonsko številko, le nekdo bo precej jezen ob klicih!
Ne uporabljajte zastonjkarskih email naslovov. Danes so domene in spletne storitve tako poceni, da je resnično malce neresno, če na svoji poslovni vizitki navajate yahoojev ali gmailov naslov spletne pošte. Tak pristop tudi nič kaj preveč ne služi k dobri izgradnji identitete.
Pomembni podatki naj bodo takoj vidni in jasni – email, dejavnost povezana s konkurenčno prednostjo, telefon. Stavek “najhitrejši (digitalni) tisk z dostavo” ne vzame veliko prostora, pove pa nekaj pomembnih podatkov – hitro, digitalno = že od malih količin, pripeljano na vaš naslov. Preprosto in jasno.
Vizitka naj ima svojo prepoznavno noto – bodisi je to barva, design ali material. Gre za to, da bo hitro opazna in bo ostala prejemniku v spominu po prepoznavni lastnosti (ko jo bo naslednjič iskal ker se bo spomnil na vašo ponudbo). Najcenejši tisk vizitk vam lahko zagotovimo preko tiskarne.online.


Pri natisni.si dajemo tisku vizitk poseben poudarek – poleg atraktivne cene, hitre in kakovostne izdelave nudimo nekaj različnih materialov oz. tipov izdelave in dodelave. Za tiste, ki vizitke še nimate oblikovane nudimo poleg pripravljenih številnih grafičnih predlog tudi grafično pripravo (oblikovanje) vizitk po naročilu.

Za podjetja z več kot 10 zaposlenimi imamo korporacijski program tiska po 100 vizitk, pri katerem vam nudimo tudi brezplačno urejanje podatkov ter dostavo v 24 urah od naročila (ob delovnikih). S plastifikacijo zagotovimo vizitkam večjo obstojnost, na mat plastifikacijo se da tudi pisati. Po dogovoru lahko ponudimo tudi izsek oz. izrez oblik vizitk, zlatotisk, lakiranje, …


Naročite vizitke zdaj!

vizitke


Naročilo vizitk

top