search
top

Dopisi, kuverte


Dopisi

Dopisni listi so poleg vizitk ena pomembnejših poslovnih tiskovin. Ponudimo lahko tisk na kakovostne materiale po ugodnih cenah. Dopisne liste vam lahko tudi oblikujemo.


Pri pripravi datotek za tisk dopisnih listov upoštevajte nekaj glavnih vodil:

 • Običajno se na dopisne liste dotisne vsebina z različnimi tiskalniki (laser, inkjet), zato uporabite kakovosten a standarden papir debeline med 80 in 100g.
 • Izogibajte se temnim podlagam čez celo stran dopisa, saj bo pri morebitnem črnobelem kopiranju lahko nastal iz tega zmazek.
 • Uporabite standardno a4 velikost (210 x 297 mm), saj boste sicer imeli vrsto težav s kuvertami in shranjevanjem.
 • Vključite vse relevatne podatke (ki jih ne boste dotisnili s tiskalnikom). Če boste na dopisni list vključili vrsto podatkov o podjetju, pripravite tudi drugo tipsko stran, kjer vključite le logotip, da vaši več listni dokumenti ne bodo preveč natlačeni.

 • Koliko dopisov naj naročim?
  Predlagamo, da tisk dopisov naročate sproti, glede na vaše potrebe. Ocenite okvirno tro-mesečno porabo, kar naj bo običajna količina naročila, kasneje pa jo po potrebah prilagajate.


  Kuverte

  K vsaki celostni grafični podobi (CGP) podjetja sodijo tudi pisemske ovojnice, po domače kuverte. Nudimo tako digitalen kot klasičen potisk kuvert različnih dimenzij. Pri tisku kuvert obstajajo določene omejitve glede potiska v živ rob. Po potrebi lahko izdelamo tudi poljubno velikost s celovitim potiskom ali izdelavo iz posebnih materialov (znatno višji stroški in potrebne določene količine).


  Na željo lahko na kuverte dotisnemo tudi naslovnike. Ponudimo vam lahko tudi izdelavo štampiljke za žigosanje kuvert (poštnina plačana, pošiljatelj, …)  Naročilo dopisov, kuvert

  top